Skip to main content
Til toppen

Moscatel vineddik 250ml, O-Med

Varenummer: 52030
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 9
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Laget av tradisjonelle middelhavsdruer fra Moscatel, taler denne eddiken til egenskapene til selve druen. Du vil legge merke til florale hint på buketten. Den har overtoner av honning, fersken og andre steinfrukter.

O-Med’s vineddiker er av meget høy kvalitet. Gjennom produksjonen og lagringen bevares druen’s og vinens karakter på en imponerende måte. Eddiken lagres på franske eikefat for å gi ekstra dybde og karakter til den ferdige eddiken.  Fra den spede starten med chardonnay og caberneteddik utvides nå sortimentet med en moscateleddik.

Mosctaelldruens søtlige karakter og fruktige eleganse er bevart og balanseres perfekt med en behagelig syre.  Eddiken er meget godt egnet til grønnsaksretter, fisk og desserter. Den har et bredt anvendelsesområde og smaker fantastisk i så vel kalde supper, marinader, varme og kalde retter, dressinger og ikke minst dirkete på frukt og bær.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 9
Nettovekt 250 Gram
Horeca Nei
Pedro Ximenez Sherry eddik 250ml, O-Med

Pedro Ximénez er en sherry eddik med konsentrert søtlig rosin preg i smaken og moscatel, som gir søte og nektar-konsentrerte viner.

52036
Jerez Sherry eddik 250ml, O-Med

Sherry eddik lagret på Amerikanske eikefat etter Solera metoden.

52035
Lenker
Min side