Skip to main content
Til toppen

Jerez Sherry eddik 250ml, O-Med

Varenummer: 52035
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 9
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Sherry eddik lagret på Amerikanske eikefat etter Solera metoden.

Hemmeligheten bak Sherry Vinegars unike og ekstraordinære kvalitet er uten tvil dens opprinnelse. Sherry Eddik kommer fra Sherry Wines, edle viner par excellence, og som gir den et vell av nyanser og enestående egenskaper. Derfor kan sherryeddik bare lages på ett sted: Jerez-regionen i Sør-Spania, hvor disse enestående vinene produseres.
Landsbygda i Jerez er en av bølgende åser hvis hvite albariza-jord mottar over 300 solskinnsdager i året, og skaper et mikroklima med fuktighet hentet inn av østlige vinder fra Atlanterhavet.

Sherry Eddik er lagret på samme måte som Sherry Wines er, i henhold til en prosess kjent som criaderas y solera-systemet. Denne genuine og langvarige aldring, som kan vare opptil 10-20 år, er det som gir Sherry Eddik sin rike kompleksitet og ekstraordinære konsentrasjon.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 9.0
Nettovekt 250.0 Gram
Horeca Nei
Pedro Ximenez Sherry eddik 250ml, O-Med

Pedro Ximénez er en sherry eddik med konsentrert søtlig rosin preg i smaken og moscatel, som gir søte og nektar-konsentrerte viner.

52036
Moscatel vineddik 250ml, O-Med

Laget av tradisjonelle middelhavsdruer fra Moscatel, taler denne eddiken til egenskapene til selve druen. Du vil legge merke til florale hint på buketten. Den har overtoner av honning, fersken og andre steinfrukter.

52030
Lenker
Min side