Til toppen

Meieriprodukter

Denne kategorien inneholde våre brunoster da de strengt tatt ikke er ost i ordets rette forstand. Men brunostene til Herland og Undredal er jo fantastisk gode da.

I tillegg tilbyr vi smør og yoghurt fra Mons i Frankrike men disse må forhåndsbestilles. Bestillingsfrist er mandager før kl 12.00 for levering påfølgende uka.

Dessuten tilbyr vi fersklaget yoghurt både på kumelk og geitemelk fra Grindal Ysteri og Stavanger Ysteri. 

Sorter Navn (a > å)

Beurre Baratte Cru

Et smør kjernet på gamlemåten, upasteurisert og demi sal som betyr korn av salt. Noe som gjør smøret litt crunchy.
12208

Beurre Gros Sel smør (in basket 5 kilos), kilopris

Kvalitets smør du kan få i 3 varianter.
12153

Beurre Maison MonS

Klassisk fransk smør fra Rhone-Alpes
12133

Beurre au sel des Alpes 250 gr

Dette er et smør laget på den samme melken som gir det berømte fjærkreet i Bresse sin karakteristiske smak!
12170

Brun Undredal - voksa

I Undredal er det å lage ost uløselig knyttet til bygda sin identitet. Så langt tilbake vi kan spore og fram til i dag har det uten opphold blitt laget ost av egen melk. Brun Undredal er laga av fersk melk fra egne geiter. Den er kokt i ni timer i åpne kar med vedpellets. Brun Undredal smaker godt på brød, knekkebrød, kjeks og vafler, og setter en ekstra spiss på viltsausen. Dette er smaken av Norge!
15116

Creme Dessert 125g

Melk fra økologisk landbruk og råvarer av høy kvalitet bidrar til å lage disse  klassiske dessertene. Det ferdige produktet er ikke Debio sertifisert.
12299

Ekte seter-geitost fra Rune Herland

Geitosten fra Herland Osteprodusent kommer i biter på 1,5 kilo pakket i papir som på gamlemåten. Ostene er vokset for å hindre uttørring. Smaken er rik med tydelige karaktertrekk fra geitemelken. Syrligheten balanseres fint av sødmen som ikke er dominerende slik det kan ha en tendens til hos noen brunoster.
15070

Yoghurt 3L Øko

Yoghurten lages på dagsfersk økologisk melk, kun varmebehandlet og tilsatt yoghurt kultur. For å få en kremet og tykk konsistens røres yoghurten for hånd før den tappes i beger.
15066

Yoghurt 500gr (Stavanger Ysteri) økologisk

Yoghurten lages på dagsfersk økologisk melk, kun varmebehandlet og tilsatt yoghurt kultur. For å få en kremet og tykk konsistens røres yoghurten for hånd før den tappes i beger.
15050

Yoghurt geit øko 2,5kg

Yoghurten på geitemelk er frisk og mild. Geitesmaken ligger forsiktig i bakgrunnen og runder av. Yoghurten er ypperlig til drikkeyoghurt, og nydelig med rabarbra.
15043

Yoghurt geit økologisk 500g

Yoghurten på geitemelk er frisk og mild. Geitesmaken ligger forsiktig i bakgrunnen og runder av. Yoghurten er ypperlig til drikke yoghurt, og nydelig med rabarbra.
15042

Yogurt Fruit 125g BIO

Pasteurisert snadder av ypperste kvalitet. Fås med flere forskjellige frukt typer.
12124