Skiver av sommertrøffel, nøye utvalgt for modenhet, størrelse og kvalitet. Trøflene kuttes i jevne, tykke skiver og legges i ekstra jomfru olivenolje for å bevare smak og aroma. Klar til bruk – enten som topping eller pynt på kjøtt, fisk eller pizza. Oljen bør også brukes, den bærer mye av trøffelsmaken. En enkel måte å løfte en rett på.
En genial forpakning for perfekt dosering av god smak! Dette er en meget konsentrert og autentisk puré laget på sorte sommertrøfler. Puréen består av hele 95% sort sommertrøffel!
Puré av hvit trøffel, laget med trøfler høstet på sitt mest modne. En liten mengde olivenolje gir kremet konsistens uten å dempe smaken. Bruk den på bruschetta, i risotto, fylte pastaretter eller små munnbiter. Ren og intens trøffelsmak – rett fra glasset og rett på tallerkenen.
En klassisk saus fra Umbria, laget etter en gammel oppskrift. Tre typer grovhakkede sopp, pinjekjerner, ekstra jomfru olivenolje og sommertrøffel gir en rik og fyldig smak. Tradisjonelt brukt til hjemmelaget pasta, men også god på bruschetta, focaccia eller “torta al testo”. En rustikk og ærlig saus med røtter i italiensk hverdagsmat.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.