Skip to main content
Til toppen

Krydder og Salt

Visning
Bella Buljong 90g, Herbaria

Fin grønnsaksbuljong uten gjær. Til 5-minutters koppen, til salater, til sauser, til avrunding og pepping av nesten alt.

36044
Black Garlic 50g, Midsummer

Black Garlic (sort hvitløk) er hvitløk som er gjæret over varme i flere uker (120dager) uten å tilsette konserveringsmidler. Dette gir en søt smak og mindre hvitløkslukt. Smaken er intens og litt sirupaktig med et hint av balsamico, trøffel, tamarind og soyasaus.

54041
Nyhet
Bottarga di Tonno Rosso (finrevet tørket rogn fra blåfinnet tunfisk) 4g box, Armatore      

Armatore Bottarga er speket rogn fra blåfinnet tunfisk. Boksen inneholder 4 gram, men man skal lete lenger enn langt for å finne så mye smak i en liten boks! Rognen presses og saltes lett for å så tørkes i naturlig klima slik man har gjort det gjennom generasjoner. Når smaken og teksturen er slik de ønsker det finrives rognen og fylles i bokser. Dryss den på en spagetti vongole og åpne deg flaske knusktørr, syrefrisk hvitvin fra Campagna!

40575
Bourbon Madagascar Vanilje 250g, Pariani

Hver vaniljestang er dyrket og tørked på Bourbon-øya Madagaskar, og er hånd valgt for sin friskhet og rike duft. Den fyldige, søte, kremete og myke smaken med fløyelsmyke ettertoner er langvarig og finnes i både bønnen og frøene.

30285
Bourbon Madagascar Vanilje 50g, Pariani

Hver vaniljestang er dyrket og tørked på Bourbon-øya Madagaskar, og er hånd valgt for sin friskhet og rike duft. Den fyldige, søte, kremete og myke smaken med fløyelsmyke ettertoner er langvarig og finnes i både bønnen og frøene.

30297
Brodo vegetale grønnsaksbuljong 220g, Gli Aironi

Grønnsaksbuljong. Perfekt for å lage risotto og buljong.

30302
Cajun Spices 80g, Herbaria

Blanding av krydder til bruk i en kryddermølle. For franskinspirert Cajun-kjøkken fra sørstatene i USA. Til grillede og pannestekte retter.

36077
Cesarsallad 120g, Herbaria

Salatkrydder til klassiske amerikanske salaten og andre grønne salater inspirert av smakene kreert av den italienske kokken Cesare Cardini.

36004
Chipotle Ketchup / Jalapeno Ketchup 5L, Wild Fire

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang

48016
Nyhet
Cowboy Candy 1kg, Hoffsaus

Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør. Nå i praktisk 1kg pakke. Mer jalapeno, mindre sirup!

54090
Dalbosco - white truffle Powder 60g, Tartuflanghe

Frysetørket hvit trøffel. Smaken domineres av frysetørret hvit trøffel og kombineres med tekstur og passe med salt.

46051
Dallorto - pesto powder 30g, Tartuflanghe

Her er ingrediensene og inspirasjonen hentet fra hagen. Det er ingen snarveier til god smak og råvarelisten inneholder DOP Basilikum fra Liguria, Parmegiano reggiano DOP, Fiore Sardo DOP, Hvitløk fra Vessalico og Toscanske pinjekjerner.

46052
Lenker
Min side