Løvtynn biscotti med mandler fra Sartorelli – klassiske småkaker laget for hånd i Dolomittene siden 1952. Sprø, rike på smak og fulle av hele mandler. Perfekte til kaffe, dessert eller som en enkel godbit i hverdagen. Tradisjonelt bakt med få ingredienser og stor respekt for håndverket. En tidløs smak med røtter i ekte italiensk bakekunst.
Grissini Classici fra MastroCesare er tradisjonelle, håndrullede grissini med sprø konsistens og ren smak. Laget med naturlige ingredienser og formet for hånd slik det alltid har blitt gjort. Perfekte til antipasti, supper eller som en lett snacks med vin eller ost. En klassisk italiensk grissini – ærlig, enkel og alltid riktig.
Occhio di Bue Albicocche fra Gentile kommer fra Gragnano, en by med stolte mattradisjoner. Kjeksen har et smørmykt ytre og en kjerne av søt aprikosmarmelade. Den er både fyldig og fruktig, perfekt til kaffe eller som en liten dessert. En ekte italiensk småkake laget med omtanke og naturlige ingredienser.
Sprø og smakfulle kjeks med sesam og valmuefrø. Laget av grovmalt rug og spelt, bakt med surdeig. Perfekt til snacks eller som tilbehør til supper og salater.
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg tilsmakt med rød chili. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom), eller sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom) eller sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Klassisk surdeigschips bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker, bakepulver og gjær. Smakt til med rømmepulver og tørket ramsløk. Perfekt snacks og som tilbehør til for eksempel en soppsuppe, jordskokksuppe eller sesongens purre- og potetsuppe.
Denne surdeigskjeksen er bakt med hvetemel, rugmel, byggmel, surdeig på rug og sirup og vann tilsatt salt, sukker, bakepulver og gjær.
Kan brukes som den klassiske tunnbrødchipsen men har en unik friskhet og dybde som elskere av surdeig vil sette pris på. En av våre favoritter er surdeigskjeks toppet med Kalix løyrom, rømme og gressløk.
Den klassiske tunnbrødchipsen er bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker bakepulver og gjær.
Tunnbrødchipsen er perfekt som tilbehør til ost. Prøv den også som velsmakende underlag til velkomstygg toppet med for eksempel bøkling med vaktelleggplomme og gressløk, røkt eller gravet laks, en god spekeskinke med litt parmesan eller en artiskokk-krem.
Den klassiske tunnbrødchipsen er bakt med hvetemel, rugmel, byggmel og vann tilsatt salt, sukker bakepulver og gjær. Tunnbrødchipsen er perfekt som tilbehør til ost. Prøv den også som velsmakende underlag til velkomstygg toppet med for eksempel bøkling med vaktelleggplomme og gressløk, røkt eller gravet laks, en god spekeskinke med litt parmesan eller en artiskokk-krem.
Sprøtt bakverk bakt med hele 30% Västerbottenost og hvetemel, smør, gjær og egg tilsmakt med sort pepper. Det er muligens ikke god norsk å si følgende, men disse er faktisk helt crazy gode! Enten rett fra posen (som fort kan bli tom). Sammen med et glass vin eller en cocktail eventuelt mocktail – gjerne en bloody eller evt jomfruelig Mary. Kos deg!
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.