Skip to main content
Til toppen

Delice de St Cyr 200g, Mons

Varenummer: 12118
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Disse ostene kan bestilles hver mandag før kl 12 for levering tirsdag uken etter.
Ta kontakt med Oslo eller Stavanger kontoret for bestilling.

MonS har lagret Delice de St Cyr i egne modningsrom. Resultatet er fantastisk.

Dette er en trippelkrem ost som lages i områdene rundt Paris. Til forskjell fra Brillat Savarin så er denne modnet uten at den får den tykke "pelsen" av hvitmugg. Resultatet er en friskere og lettere ost om det er lov å si om noe med over 75% fett.

Nytes med et glass champagne eller et glass god cider.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Frankrike
Melk Ku
Øvrige egenskaper Pasteurisert
Bestillingsvare Ja
Antall per Kolli 6
Nettovekt 200 Gram
Horeca Nei
Brillat Savarin 500g, Mons

En meget kremete hvitmugg ost laget av Lincet og modnet av MonS.

12096
Kubbeost Ku 200g, Rueslåtten Ysteri

Kubbeost er en klassisk syrlig mellomlagret kumelkost med deilig kremet tekstur. Produseres mellom November og Mars. Ellers i året produseres den på geitemelk (se Kubbe Geit)

15134
Robiola Langhe (Caprini) 3 latte mini, Guffanti

En hvitkittost laget av geit, ku og fåremelk. Lages i Langhe regionen i Piemonte og har en mild, kremet smak av melk og smør.

11015
Lenker
Min side