Skip to main content
Til toppen

Chällerhocker Lait Cru 6kg, Mons

Varenummer: 12237
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 6.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 0,5
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Upasteurisert alpeost i verdensklasse!

Chällerhocker - uttales «holler hocker» som direkte oversatt betyr «sitter i kjelleren». Osten produseres av den tidligere  prisbelønnede Appenzeller-produsent Walter Rass i kantonen St. Gallen i Sveits. 

Osten veier ca. 7 kg og blir vasket i saltlake og krydder under modningen som er på minimum 12 mnd.  Ostene er frem til nå produsert på termisert melk (svakt varmebehandlet) og Matcompaniet har slått klørne i det aller første partiet laget på upasteurisert melk.

Flott aroma av røstede peanøtter, brunet smør, fløte og karamell og silkemyk konsistens gjør denne osten unik selv i sveitsisk sammenheng. Nyt rause biter i syndig fornøyelse med et glass Pinot noir, Chardonnay eller Cider. 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Sveits
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 6500 Gram
Horeca Ja
Gruyère AOP Reserve de Fribourg 1/8 12-15mnd, Mons

Gruyère er en velkjent fast ost laget av kumelk og har fått navnet fra byen Gruyère i Sveits. Vår utgave Gruyère Reserve de Fribourg AOP lagerføres i 1/8-del stykker og er en virkelig bestselger. 

12012
Gruyère AOP des Grottes Mons 20-24mnd grottelagret Mons

Gruyère des Grottes fra Mons er lagret i 24mnd. Herve Mons og hans team håndplukker oster i Sveits og det er selvfølgelig kun de beste ostene fra de beste produsentene som får plass i MonS tunellen. Resultatet blir eksepsjonelt.

12121
Appenzeller Extra 12mnd, Mons

Lages i de østlige delene av Sveits, og vi lagerfører hele oster som er ca 6-7 kilo. Modnet i 12 måneder.

12172
Lenker
Min side