Skip to main content
Til toppen

Balsamico di Modena 4 medalje "Il Quarto Centenario" 250ml, Giusti

Varenummer: 50179
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

il Quarto Centenario ca 15år. Rik og dyp aromatisk smak med klare toner av moden frukt. Hint av tobakk, nyristet kaffe og tydelig preg av eksponeringen av ulike fattyper under lagringen.

Kreert i forbindelse feiringen av familiens 400 års jubileum som produsent av Balsamico. Rik og dyp  aromatisk smak med klare toner av moden frukt. Hint av tobakk, nyristet kaffe og tydelig preg av eksponeringen av ulike fattyper under lagringen. Laget på redusert druemost og lagret vineddik. Lagringen foregår på fat datert tilbake til 1800 tallet. Lages i et begrenset volum hvert år der kun de beste druene benyttes.
Serveringstips: Pasta med kjøttsauser. Modne oster – prøv gjerne noen dråper sammen med litt ekstra lagret Comté eller tilsvarende topposter. Noen dråper gir også det lille ekstra til en fondue. Et naturlig valg til polenta, sopp og grillet kjøtt.

De 5 IGP Balsamicoene kommer alle i den såkalte champagnotto flasken på 250ml, og antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet. Reglementet til produksjon av IGP Balsamico-er er ikke like strengt som for DOP Balsamico-ene men Giustis unike produksjonsmetoder garanterer for topp produkt:

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 6
Nettovekt 250 Gram
Horeca Nei
Lenker
Min side