Skip to main content
Til toppen

Balsamico di Modena 5 medalje "Il Banda Rossa" 250ml, Giusti

Varenummer: 50180
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

il Banda Rossa ca 25 år. Volumiøs smak og konsentrasjon sammen med rik konsentrasjon. Smaker markert av modne plommer og kirsebær. Søtlig krydret smak i kombinasjon med tonene fra ulike gamle balsamicofat brukt gjennom århundrer.

Denne eddiken regnes av Giustifamilien selv som deres stolthet og er et klart uttrykk for familiens stil. Volumiøs smak og konsentrasjon sammen med rik konsentrasjon. Smaker markert av modne plommer og kirsebær. Søtlig krydret smak i kombinasjon med tonene fra ulike gamle balsamicofat brukt gjennom århundrer. Laget på utvalgt redusert druemost og vellagret vineddik. Lagres på fat datert helt tilbake til 1600-1700.
Serveringstips: Kremede risottoer, carpaccio og carne crudo, samt tartar på rå fisk. Passer perfekt til myke og modne oster, vaniljeis og mer smaksatte iskremer.

De 5 IGP Balsamicoene kommer alle i den såkalte champagnotto flasken på 250ml, og antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet. Reglementet til produksjon av IGP Balsamico-er er ikke like strengt som for DOP Balsamico-ene men Giustis unike produksjonsmetoder garanterer for topp produkt:

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 6
Nettovekt 250 Gram
Horeca Nei
Lenker
Min side