Skip to main content
Til toppen

Taleggio DOP Giallo, Guffanti

Varenummer: 11137
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 2.2 KG per STK
Antall per kolli: 2
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Guffanti har brukt mye tid på å besøke de beste produsentene av Taleggio. Opp gjennom årene har de opparbeidet mye kunnskap om hvem som yster den beste taleggioen.
Produsentene modner først ostene på mellom 20 og 30 grader i noen f å dager. Deretter flyttes ostene over i naturlige grotter og får utviklet smak og karakter over tid. Slutt affineringen skjer hos Guffanti som stareter å selge ostene når de har bikket  35 dager for "Taleggio Incarto Giallo" Disse ostene oppfattes fortsatt som unge med en frisk syrligeht og ikke veldig kompleks.
I glasset kan du med fordel ha enten en hvit stillvin fra Franciacorta eller en syrefrisk og ikke for fatpregt barbera.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Melk Ku
Øvrige egenskaper Pasteurisert
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 2
Nettovekt 2200 Gram
Horeca Ja
Taleggio DOP, Arrigoni

Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk.

11061
Taleggio DOP Latte Crudo Verde, Guffanti

Endelig en bedre versjon av favoritten Taleggio. Guffanti har jobbet med å utvikle en upasteurisert Taleggio, og smaken er fortreffelig. Lagret i ca 45 dager.

11211
Lein 500g, Rueslåtten Ysteri

Oppkalt etter Lars Lein, osten er laget på upasteurisert kumelk, En ganske klassisk rødkitt, halvtørr konsistens. Smaken er mild med noen skarpe toner og et hunt av bitterhet

15110
Lenker
Min side