Skip to main content
Til toppen

Taleggio DOP Latte Crudo Verde, Guffanti

Varenummer: 11211
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 2.2 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Endelig en bedre versjon av favoritten Taleggio. Guffanti har jobbet med å utvikle en upasteurisert Taleggio, og smaken er fortreffelig. Lagret i ca 45 dager.

Dedtte er den eneste taleggioen i vårt sortiment som er laget på rå melk. Fortjener helt klart betegnelsen "supertaleggio" og har en trofast tilhengerskare blant våre mer kresne ostekunder. 
Guffanti har brukt mye tid på å besøke de beste produsentene av Taleggio. Opp gjennom årene har de opparbeidet mye kunnskap om hvem som yster den beste taleggioen.
Produsentene modner først ostene på mellom 20 og 30 grader i noen få dager. Deretter flyttes ostene over i naturlige grotter og får utviklet smak og karakter over tid. Slutt affineringen skjer hos Guffanti som stareter å selge ostene når de har bikket  50-60 dager for den upasteuriserte "Taleggio Incarto Verde" Disse ostene har utviklet mer karakter en den enklere "giallo" og "rosso" med tydelig rå melkspreg. Et funn for elskere av Taleggio.
I glasset kan du med fordel ha enten en hvit stillvin fra Franciacorta eller en syrefrisk og ikke for fatpreget barbera.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 2200 Gram
Horeca Ja
Taleggio DOP, Arrigoni

Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk.

11061
Lein 500g, Rueslåtten Ysteri

Oppkalt etter Lars Lein, osten er laget på upasteurisert kumelk, En ganske klassisk rødkitt, halvtørr konsistens. Smaken er mild med noen skarpe toner og et hunt av bitterhet

15110
Lenker
Min side