Skip to main content
Til toppen

St. Marcellin 90g, Mons

Varenummer: 12069
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

En liten ost med mye smak, flott lett rennende konsistens.

St. Marcellin ble opprinnelig laget med geitemelk eller en blanding av geit og kumelk. Bøndene i regionene laget den til eget forbruk og solgte overskuddet på markedet. I dag er St Marcellin for det meste laget med 100% kumelk. Osten har en kremaktig og lett rennende konsistens.
 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Frankrike
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 6
Nettovekt 90 Gram
St Felicien 195g, Mons

St. Marcellin sin storebror. Mer kremete og flytende!

12104
Rosalita 120g økologisk, Tjamsland Gård

Rosalita er en syrnet ferskost modnet med melkesopp. På fagspråket heter det «lactic-ost» og den er produsert som en «chevre». Osten ystes på fersk nysilt og upasteurisert melk. Ostene kan nytes ferske eller modnet i 1-4 uker.

15036
Askeladd 150g, Grindal Ysteri

Åskeladd er laget på fersk og ubehandlet kumelk. Den er en ferskost av typen «lactic» dvs. at den er koagulert først og fremst av melkesyre og litt løype. Under den svarte asken finner du den snilleste smaken du kan tenke deg. Åskeladd er en mild ost, med fløtepreget aroma. Melkesoppen, det tynne fløyelslaget utenpå osten, gir en antydning til skogsopp-aroma. Åskeladd er fin på ostebordet, og til dessert. Kjenner du skeptiske prinsesser som aldri tør smake noe nytt, så bør du prøve om Åskeladd ikke kan få dem på bedre tanker!

15060
Lenker
Min side