Skip to main content
Til toppen

Spinata Calabra Piccante, Edizioni Franchi

Varenummer: 20187
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 1.8 KG per STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

En spicy pølse fra calabria. Finmalt magert kjøtt smakssatt med calabrian chilies og krydder, fettet er ternet og blandet inn til slutt.

En typisk salami fra Calabria, herdet i minst 60 dager. Smaken er pikant, sterk til smak, kjøttfull og rund.
Ettersmaken er rund og pikant. En tradisjonell calabrese salami med sterk smak som kan nytes over pizza eller med focaccia. Utmerket ingrediens for
pastaoppskrifter.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 10
Nettovekt 2600 Gram
Horeca Ja
Spinata Piccante , Viani

Spinata Piccante er produsent av Viani i San Gimignano i Toscana. En spicy salami som er knallgod på pizza.

20061
Salame Ventricina, Edizioni Franchi

En tradisjonell oppskrift fra grenseområdene mellom Abruzzo og Molise. Smaksbildet er fin balanse mellom sødme fra paprikapulveret og klassisk smak skarp chili. 

20093
Salame Ventricina Sliced 500gr (kilopris), Viani

Grovmalt svinekjøtt blandes med medium spekkbiter og krydres med blant annet en god dose chili og revet appelsinskall.

20154
Lenker
Min side