Skip to main content
Til toppen

Salame Ventricina, Edizioni Franchi

Varenummer: 20093
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 2.6 KG per STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

En tradisjonell oppskrift fra grenseområdene mellom Abruzzo og Molise. Smaksbildet er fin balanse mellom sødme fra paprikapulveret og klassisk smak skarp chili. 

Vi ba Riccardo om å skaffe oss den beste Ventricinaen han kunne skaffe, og mye tyder på at han har gjort akkurat det. 
Pølsen er forholdsvis fersk og veier fra 2,5 til 3 kg. Den har den karakteristiske rødlige fargen og smaken av god pepperoncino som brukes for å smake til den grove farsen. Før den stappes i tram grøppes den krydra farsen med store faste spekkbiter. 
Dette er en favoritt for mange pizzaioli-er når de skal by på en pizza piccante. 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 6
Nettovekt 2600 Gram
Horeca Ja
Slegge Stor 2kg, Ask

En norsk salami av norsk gris som byr på herlig styrke og en fyldig, sammensatt smak av røde krydder, oregano og hel sort pepper.

22097
Spinata Piccante , Viani

Spinata Piccante er produsent av Viani i San Gimignano i Toscana. En spicy salami som er knallgod på pizza.

20061
Spinata Calabra Piccante, Edizioni Franchi

En spicy pølse fra calabria. Finmalt magert kjøtt smakssatt med calabrian chilies og krydder, fettet er ternet og blandet inn til slutt.

20187
Lenker
Min side