Skip to main content
Til toppen

Thorem Sorte Kirsebær 375g, Favols

Varenummer: 40517
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Dette deilige kirsebærsyltetøyet tar deg med til fjellene mellom fransk og spansk Baskerland.

Dette deilige kirsebærsyltetøyet tar deg med til fjellene mellom fransk og spansk Baskerland. Bærene er smaksrike og mørke i fargen og Favols teknikk med vakuumkoking på lav temperatur sørger for perfekt tekstur og smak. Dette er den ultimate matchen til fåremelksoster fra Pyreneene, på croissanten, i Sachertorten eller i denne klassiske desserten:


Flensburger
Sort kirsebær confiture fra Favols
Den beste vaniljeisen du får tak i – eller aller helst din egen rett fra ismaskinen
Pisket krem
Eggelikør
Krokan:
100 g valenciamandler med skall fra Almondelli
100 g sukker
1,5 ss smør

Start med å smelte smør og sukker til karamell i en teflonpanne og tilsett finhakkede salte mandler. Sørg for at mandlene er godt dekket med karamell og bre det ut over bakepapir. Hakkes når det er avkjølt. Oppbevar det du ikke bruker på et tett glass.
Legg kirsebærconfiture i bunnen av et glass eller isbeger. Legg på en stor kule med vaniljeis og topp med en raus skje med krem. Hell over en god klunk eggelikør og dryss over krokanen.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Frankrike
Antall per Kolli 6
Nettovekt 375 Gram
Horeca Nei
Delice de Cerise Noir (Skyggekirsebær) 110g, Favols

Dette er en tradisjon fra baskerland der fårene ofte beiter i kirsebærlundene. Fåren har stor sans for bladene fra kirsebærtrærne. Baskerne har hatt for vane å servere sine fåremelksoster med syltetøy laget på områdets fantastiske kirsebær.

40175
Portvinsgele 180g, Olof Viktors

Klassisk smak med tydelig preg av portvin. En paté de Champagne – grov fransk landpate og Idsøes Kyllingpaté vil bare bli en litt bedre med litt portvinsgelé. Perfekt til muggost.

35060
Thorem Solbær fra Rhone 375g, Favols

Favols har alliert seg med lokale produsenter i Rhône som leverer smaksintense solbær av helt unik kvalitet. Perfekt sammen med Camembert.

40516
Lenker
Min side