Dette deilige kirsebærsyltetøyet tar deg med til fjellene mellom fransk og spansk Baskerland. Bærene er smaksrike og mørke i fargen og Favols teknikk med vakuumkoking på lav temperatur sørger for perfekt tekstur og smak. Dette er den ultimate matchen til fåremelksoster fra Pyreneene, på croissanten, i Sachertorten eller i denne klassiske desserten:
Flensburger
Sort kirsebær confiture fra Favols
Den beste vaniljeisen du får tak i – eller aller helst din egen rett fra ismaskinen
Pisket krem
Eggelikør
Krokan:
100 g valenciamandler med skall fra Almondelli
100 g sukker
1,5 ss smør
Start med å smelte smør og sukker til karamell i en teflonpanne og tilsett finhakkede salte mandler. Sørg for at mandlene er godt dekket med karamell og bre det ut over bakepapir. Hakkes når det er avkjølt. Oppbevar det du ikke bruker på et tett glass.
Legg kirsebærconfiture i bunnen av et glass eller isbeger. Legg på en stor kule med vaniljeis og topp med en raus skje med krem. Hell over en god klunk eggelikør og dryss over krokanen.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Frankrike |
Antall per Kolli | 6 |
Nettovekt | 375 Gram |
Horeca | Nei |