Skip to main content
Til toppen

Thorem Solbær fra Rhone 375g, Favols

Varenummer: 40516
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Favols har alliert seg med lokale produsenter i Rhône som leverer smaksintense solbær av helt unik kvalitet. Perfekt sammen med Camembert.

Solbær er en av de mest smakintense hagebærene. Bare ved å gni solbærbladene mellom fingrene kjenner du den umiskjennelige duften av solbær. Den høyt skattede bærtypen “Noir de Bourgogne”, som slik navnet antyder; opprinnelig kommer fra Burgund. Ikke langt unna, i den nordlige delen av Rhône dalen, har man de samme optimale vekstforholdene for disse bærene. Frukten har et rikt fruktkjøtt med intens aroma og mye smak. «Noir de Bourgogne solbær» regnes som en av Frankrikes fremst bærsorter. I tillegg til å være den essensielle ingrediensen i den berømte likøren «Crème de Cassis» benyttes bærene i produksjonen av geléer, juice og ikke minst som base for verdens beste solbærsyltetøy «Confiture de Cassis».

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Frankrike
Antall per Kolli 6
Nettovekt 375 Gram
Horeca Nei
Delice de Myrtille 5 Baies (Blåbær med 5 peppertyper) 110g, Favols

Myrtille 5 baies syltetøy fra Favols på 110gr glass

40178
Rognebærgele 190g, Olof Viktors

Fin syrlig og lette bitre toner fra rognebærene. Et must som tilbehør til viltmiddagen.

35061
Thorem Sorte Kirsebær 375g, Favols

Dette deilige kirsebærsyltetøyet tar deg med til fjellene mellom fransk og spansk Baskerland.

40517
Delice de Cerise Noir (Skyggekirsebær) 110g, Favols

Dette er en tradisjon fra baskerland der fårene ofte beiter i kirsebærlundene. Fåren har stor sans for bladene fra kirsebærtrærne. Baskerne har hatt for vane å servere sine fåremelksoster med syltetøy laget på områdets fantastiske kirsebær.

40175
Lenker
Min side