Skip to main content
Til toppen

Salame Spinata Romagna, Edizioni Franchi

Varenummer: 20108
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 2.6 KG per STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Spinata Romagna er en typisk salami fra de sentrale delene av Italia, og er først kjent fra Emilia Romagna

Spinanta henspeiler på pølsens flate og oval form. Pølsen lages av en liten salumeria i Emilia Romagna og er etter vår oppfatning en av de beste som kan skaffes. Her brukes det rikelig med den lokale hvitvinen på Trebbianodruer, hel pepper og en perfekt blanding av lardobiter og grovmalt kjøtt. Ikke bare smaker den godt, men den er også vakker å se på!

Spekes normalt i minst 2 måneder før vi får den til lager.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 10
Nettovekt 2600 Gram
Horeca Ja
Salame Cantina (senza additivi), Edizioni Franchi

«Salame cantina» er 100% naturlig salami helt fri for tilsetningsstoffer som antioksidanter, konserveringsmidler, glutenderivater og laktose. Kjøttet kommer kun fra gårder med høyt fokus på dyrevelferd. Nøye kontrollerte og utvalgte stykningsdeler males på medium skive og blandes med salt og krydder før de stappes og bindes for hånd. Etter drypptørking i noen dager flyttes de til lagringsrom for modning i ca 60 dager.

20213
Salame con Cinghiale (Villsvin), Viani

Denne salamettoen lages på lokale villsvin som krydres og smakes til med rødvin fra vinmarkene rundt San Gimigano.

20072
Salame Toscano (Spagato), Viani

Toskansk spekepølse med hvitløk, pepper og urter.

20054
Lenker
Min side