Skip to main content
Til toppen

Salame Cantina (senza additivi), Edizioni Franchi

Varenummer: 20213
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.35 KG per STK
Antall per kolli: 40
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

«Salame cantina» er 100% naturlig salami helt fri for tilsetningsstoffer som antioksidanter, konserveringsmidler, glutenderivater og laktose. Kjøttet kommer kun fra gårder med høyt fokus på dyrevelferd. Nøye kontrollerte og utvalgte stykningsdeler males på medium skive og blandes med salt og krydder før de stappes og bindes for hånd. Etter drypptørking i noen dager flyttes de til lagringsrom for modning i ca 60 dager.

Italiensk salamiproduksjon er utviklet over flere århundrer. Etter hvert som produksjonen ble mer og mer industriell økte også bruken av tilsetningsstoffer som f eks kalium- og natirumnitritt og natrium- og kaliumnitrat. Bruken er i dag strengt lovregulert og stadig flere produsenter ønsker å fase ut blant annet disse tilsetningsstoffene. Dette gjelder først og fremst for små håndverksprodusenter med spesielt fokus på råvarekvalitet og smak. 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Antall per Kolli 40
Nettovekt 300 Gram
Salame Felino Gentile, Edizioni Franchi

Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke.

20087
Rosette de Lyon au Jambon, Maison Chillet

Dette er den mest kjente og klassiske speke pølsen fra kjerneområdet for Fransk pølse produksjon i Monts du Lyonnais. Håndlaget pølse på kjøtt fra skinken. Kjøttet skjæres i strimler og blandes med terninger av spekk, saltes og krydres med sort pepper og hvitløk. Stoppet i naturtarm.

21007
Salametto al Barolo (rødvin) Old Style, Edizioni Franchi

I tillegg til grovmalt kjøtt, spekk og krydder smakes farsen til med Piemontes fremste vin Barolo.

20119
Lenker
Min side