Skip to main content
Til toppen

Sweeds, Rabitos Royale og Tartuflanghe Trifulot

Utenom Summerbird, Fjåk og Haupt (se egne kategorier) så finner dere konfektfiken fra Rabitos Royale og sjokoladetrøfler fra Tartuflange i utvalget vårt, samt nykommeren Sweeds (voksen-godis).

Rabitos Royale har de utviklet en egen serie med fikenkonfekt som slår beina under det meste vi har smakt av søtsaker. Calabacita fikene som brukes har et tynt skall og regnes som de mest kjøttfulle fikene. Smaken er søtlig i retning av honning og konsentreres ytterligere ved at frukten får tørke naturlig på trærne før de høstes. Fikenene fylles og overtrekkes etter alle kunstens regler og sluttresultatet er sterkt avhengighetsdannende!

Med verdens beste hasselnøtter voksende rett på utsiden av fabrikken var det nærliggende for Taruflanghe å vektlegge hasselnøtter og sjokolade i produktutviklingen. Sluttresultatet er en suksesshistorie basert på både kvalitet og innovasjon.

Vår nyeste produsent SWEEDS lager deilig voksen-godis, eller mer presis vingummi som leverer 100% i henhold til navnet.
Danske Henrik og hans svenske kone Åsa fikk idéen til å lage det vi med rette kaller for ekte vingummi. Hele smaksspekteret er basert på vin fra svenske vingårder og brennevin fra små svenske destillerier. Hvorvidt det er verdens beste vingummi ønsker ikke Henrik å uttale seg om, men han beskriver meget treffende med: «Dette er et unikt og nytt produkt med ekte smaker og evnen til å imponere de som smaker det!»

Visning
Nyhet
Sparkling Wine 300g, Sweeds

Sparkling Wine er produsert med utgangspunkt i musserende vin fra «Arilds vingård» nord i Skåne. Vinen er laget på Solaris- og Souvignier Gris druer fra vinmarken Knävlet på sydspissen av Kullaberg. Denne “boblende” vingummien har en frisk smak av hyllebær, gule epler, smørkjeks, mineraler og sitron. Vingummiene har fått et lett dryss av søte og syrlige krystaller for å forsterke slektskapet med den musserende vinen.

33114
Nyhet
Sparkling Rosé 300g, Sweeds

Denne boblende og forføreriske røde vingummien er produsert på Arild Vingårds musserende rosévin laget på 100% pinot noir. Vingummien har et klassisk Rosépreg med fin friskhet og et hint av jordbær og morbær (syrlige bjørnebær). Man aner også klassiske noter av brioche, kirsebærmarmelade og røde epler.

33115
Nyhet
Whiskey 300g, Sweeds

Denne smaken er basert på «Skånska spritfabrikens» Whiskey Stout cask. Spriten er lagret minimum 4,5 år på henholdsvis fat av ny fransk eik og brukte oloroso sherry og stout fat. Destillatet produseres på maltet bygg dyrket i Skåne. Smaksanslaget har subtilt anslag av røyk i kombinasjon med karamell, kaffe og mørk sjokolade.

33116
Nyhet
Gin 300g, Sweeds

Det er nok å inhalere den friske skogsduften fra glasset for å bekrefte opphavet til denne vingummien. Her er det snakk om gin! Nærmere bestemt nok et deilig destillat fra den Skånska Spritfabriken. Gin Østerlenfinsh er produsert med utgangspunkt i hvetedestillat som etter krydring lagres på fat brukt til lagring av epledestillat. Smaken minner umiskjennelig om en klassisk gin som domineres av einerbær med underliggende smak av eple, pepper, kardemomme, sitrus og vanilje.

33117
Nyhet
Red Wine 300g, Sweeds

Råvaren til denne vingummien er Pinot Noir fra «Arilds Vingård». Vinen er modnet på fransk eik i 6 måneder. Her er klassiske smaker som mørke kirsebær, tranebær, sjokolade og mørkbrent kaffe. Tydelig vinøs karakter.

33118
Nyhet
Akvavit 300g, Sweeds

Denne vingummien henter sine rene smaker fra Saturnus’ «Saltø Aquavit». Klassiske rene akvittsmaker med tydelig preg av fennikel, karve og pors med et lett innslag av sitrus. Akkurat slik mange av oss liker drammen til silden eller julematen. Her er det bare å suge i seg den gode smaken av høytid enten det er jul eller Midtsommer.

33119
Dark 14 stk Tin Box 224g, Rabitos Royale

Nøye selekterte Calabacita fikener fylles med sjokolade, fløte og brandy-ganache før de overtrekkes med temperert mørk sjokolade. Hver Rabiots Royale er singelpakket.

31200
Collection 3 stk (3 typer) med vindu 47g, Rabitos Royale

Gaveeske med alle tre smakene – Dark, Milk og White – 1 av hver type

31223
Collection 6 stk (3 typer) med vindu 95g, Rabitos Royale

Gaveeske med alle tre smakene – Dark, Milk og White – 2 av hver type

31194
Dark 8 stk Fiken med mørk sjokolade og brandy 142g, Rabitos Royale

Nøye utvalgte Calabacita fikener fylles med sjokolade, fløte og brandy-ganache før de overtrekkes med temperert mørk sjokolade. Hver Rabiots Royale er singelpakket.

31183
Dark 8 stk Fiken Feliz Navidad 142g, Rabitos Royale

Nøye utvalgte Calabacita fikener fylles med sjokolade, fløte og brandy-ganache før de overtrekkes med temperert mørk sjokolade. Hver Rabiots Royale er singelpakket. Her i en flott juleutgave "Feliz Navidad"

31226
Milk 8 stk Fiken med melkesjokolade og salt karamell 142g, Rabitos Royale

Nøye utvalgte Calabacita fikener håndfylt med ganache laget på melkesjokolade, fløte og salt karamell. Overtrukket med temperert sjokolade.

31185
Lenker
Min side