Til toppen

Fjåk, Rabitos Royale og Tartuflanghe Trifulot

Utenom Summerbird og Haupt (se egne kategorier) så finner dere konfektfiken fra Rabitos Royale og sjokoladetrøfler fra Tartuflange i utvalget vårt, samt nykommeren Fjåk.

Rabitos Royale har de utviklet en egen serie med fikenkonfekt som slår beina under det meste vi har smakt av søtsaker. Calabacita fikene som brukes har et tynt skall og regnes som de mest kjøttfulle fikene. Smaken er søtlig i retning av honning og konsentreres ytterligere ved at frukten får tørke naturlig på trærne før de høstes. Fikenene fylles og overtrekkes etter alle kunstens regler og sluttresultatet er sterkt avhengighetsdannende!

Med verdens beste hasselnøtter voksende rett på utsiden av fabrikken var det nærliggende for Taruflanghe å vektlegge hasselnøtter og sjokolade i produktutviklingen. Sluttresultatet er en suksesshistorie basert på både kvalitet og innovasjon.

Fjåks produkter lages hele tiden med fokus på etikk og hensynet til naturen. All produksjonen er basert på økologiske råvarer og de som dyrker råvarene skal ha ordede arbeidsforhold.

Sorter Navn (a > å)
Nyhet

Bringebærkaramell - 8 stk - 100g

En boks med 8 stk deilige håndlagde bringebærkarameller. De halvmyke karamellene er belagt med mørk sjokolade (70%) laget med kakaobønner fra Tanzania.
39044

Bunet, kakao og amaretto dessert 100g

Bunet er en ikonisk dessert fra Nord-Italia. Glasset er klart til servering, man trenger kun å vende den på en tallerken og deretter pynte den etter ønske med pisket krem, jordbær eller fersken
46030

Fjåk 100% Mørk Uganda

En sjokolade for de som virkelig vil kjenne på grunnlaget for all sjokolade. Svært intens mørk sjokolade, uten sukker, kun fantastisk kakao.
39001

Fjåk 45% Melk & brunost

Kremete karamellisert melkesjokolade med kakao fra Haiti, brun geitost fra Undredal Stølsysteri og Havsnø havsalt fra North Sea Salt Works.
39015

Fjåk 45% Melk Haiti Nibs & Eikerøykt salt

Kremete melkesjokolade med kakao fra Haiti toppet med kakaonibs og eikerøkt salt fra Bodø.
39017

Fjåk 50% Melk & blåbær

Kremete melkesjokolade med kakao fra Madagaskar og friske nordiske blåbær.
39014

Fjåk 50% Melk Guatemala med lakrisrot og salt

Kremete melkesjokolade med naturlig lakrisrot & Havsnø havsalt fra North Sea Salt Works.
39016

Fjåk 50% Melk Uganda

Fløyelsmyk melkesjokolade med hint av karamell.
39008

Fjåk 60% Melk Madagaskar

Aromatisk mørk melkesjokolade med en karakteristisk smak av sitrus og deilig karamell.
39007

Fjåk 60% Mylk Tanzania

Deilig melke-fri "melkesjokolade" med smaksnoter av banan og tørket frukt.
39010
Nyhet

Fjåk 70% Mørk & Sider - Ltd Ed

Mørk sjokolade fra Tanzania med sider fra Alde Sider i Hardanger.
39020

Fjåk 70% Mørk Espresso

Rik mørk sjokolade laget med kakaobønner fra Haiti, kombinert med brasilianske kaffebønner fra Jacu kaffebrenneri i Ålesund.
39012