Skip to main content
Til toppen

Saint Nectaire AOP Fermier Lait Cru de Salers, Mons

Varenummer: 12244
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 1.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Et unikum av en ost, og et av Herve Mons sine hjertebarn. En ost det er 2 gårder igjen som lager Fermier på råmelk, og begge leverer til osten sin til MonS.

Maison MonS har relansert produksjonen og modningen av en gårdslaget Saint Nectaire. De modner disse gårdslagde oster i et spesiallaget modningsrom. Ostene er produsert kun med melk fra Salers kuer. salerkuene skiller seg ut ved at de holder igjen melken til kalven sin slik at bonden må kalle kalven bort til mor før den slipper melken. 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Frankrike
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 1500 Gram
Horeca Ja
Hitra ung Grotteost 3mnd 2kg økologisk, Hitra Gårdsmat

Ung Grotteost er en mild og smidig ost perfekt til både sandwicher og Raclette. Den modnes stort sett ikke lenger enn 3 måneder og blir også ystet på en annen måte enn den vellagra Grotteosten.

15025
Tomme de Tarentaise (Savoie), Mons

Tomme de Savoie produserer av små lokale meierier i Rhône Alpes regionen, og produksjonen er artesan. Osten har en halvfast gyllen ostemasse med en grålig skorpe som utvikler flekker fra gule og røde soppsporer. Har en karakteristisk duft som minner om fuktig kjeller og sopp. Smaken er smøraktig med markerte innslag av nøtter og urter.

12015
Lenker
Min side