Skip to main content
Til toppen

Rye & Charcoal Sourdough Crackers 90g, Peters Yard

Varenummer: 31213
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med rugmel fra Shipton Mill og farget sorte med trekullpulver. Knasende sprøtt underlag for myke oster eller som en forførerisk sort base for en kanape til cocktailselskapet.

Med utgangspunkt i de beste råvarene og «verdens beste» oppskrift på knekkebrød utvikles produktene og tilføres smakskomponenter som er som er perfekte til ost og som snacks. Vi skal passe oss for å påstå at «chips» noen gang vil bli sunt. All snacks og godis er vel strengt tatt unødvendig, men så er det nå en gangs slik at de fleste av oss «snacker» en gang iblant. Når så er tilfelle så hvorfor ikke gjøre det hel litt mer sunt. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse England
Antall per Kolli 12
Nettovekt 90 Gram
Surdeigsknekkebrød 7 skiver 460g eske, Olof Viktors

Dette er ovalt håndkjevlet, tynt knekkebrød med surdeig. Godt tilbehør til ost, men prøv det gjerne med smør til sild og annet det er naturlig å servere med flatbrø.

35014
Fig & Spelt Sourdough Crackers 100g, Peters Yard

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Inneholder steinmalt speltmel, tørket fiken og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for en rik blåmuggost.

31211
Lenker
Min side