Skip to main content
Til toppen

Fig & Spelt Sourdough Crackers 100g, Peters Yard

Varenummer: 31211
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 8
Minste antall: 8
ekskl. mva.

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Inneholder steinmalt speltmel, tørket fiken og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for en rik blåmuggost.

Peters Yard har et sterkt fokus på bærekraft og jobber kontinuerlig med å redusere bedriftens fotavtrykk i påvirkningen på miljøet. De ønsker virkelig å utgjøre en forskjell. Alle ingrediensene kjøpes fra produsenter, gjerne lokale, som deler deres verdier. Melet som males er lokalt og steinmalt, melken kommer fra økologiske Engelske meierier og saltet kommer fra Halen Môn rett vest for Suffolk ved Irskesjøen. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse England
Antall per Kolli 8
Nettovekt 100 Gram
Surdeigsknekkebrød 7 skiver 460g eske, Olof Viktors

Dette er ovalt håndkjevlet, tynt knekkebrød med surdeig. Godt tilbehør til ost, men prøv det gjerne med smør til sild og annet det er naturlig å servere med flatbrø.

35014
Rye & Charcoal Sourdough Crackers 90g, Peters Yard

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med rugmel fra Shipton Mill og farget sorte med trekullpulver. Knasende sprøtt underlag for myke oster eller som en forførerisk sort base for en kanape til cocktailselskapet.

31213
Lenker
Min side