Skip to main content
Til toppen

Surdeigsknekkebrød 7 skiver 460g eske, Olof Viktors

Varenummer: 35014
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 20
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Dette er ovalt håndkjevlet, tynt knekkebrød med surdeig. Godt tilbehør til ost, men prøv det gjerne med smør til sild og annet det er naturlig å servere med flatbrø.

Godt tilbehør til ost, men prøv det gjerne med smør til sild og annet det er naturlig å servere med flatbrø

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Sverige
Antall per Kolli 20
Nettovekt 460 Gram
Fig & Spelt Sourdough Crackers 100g, Peters Yard

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Inneholder steinmalt speltmel, tørket fiken og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for en rik blåmuggost.

31211
Rye & Charcoal Sourdough Crackers 90g, Peters Yard

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med rugmel fra Shipton Mill og farget sorte med trekullpulver. Knasende sprøtt underlag for myke oster eller som en forførerisk sort base for en kanape til cocktailselskapet.

31213
Sourdough Crackers Original 90g, Peters Yard

Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Den originale surdeigskjeksen bakt med mel fra Shipton Mill og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for din favoritt ost.

31214
Sourdough Cracker Selection 270g, Peters Yard

En miks pakke som inneholder tre individuelt pakkede kjekstyper: Sourdough Crackers Original, Rye & Charcoal Sourdough Crackers og Seeded Wholegrain Sourdough Crackers. Det ultimate valget når du skal samle gode venner til god ost.

31216
Lenker
Min side