Skip to main content
Til toppen

Rose vineddik 250ml, O-Med

Varenummer: 52031
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 9
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Denne eddiken er laget av blend av den druetypen Trepat fra Conca de Barberà og blandet med vin på et utvalg av lokale hvite druer fra Granada. Resultatet har blitt en syrefrisk eddik med bittersøte aroma som minner om røde bær, og eddiken framstår meget elegant.

Eddikene fra O-med var blandt det som vakte størst oppmerksomhet på vårsmakingen i 2012. Dette er rett og slett eddiker på et ekstremt høyt nivå. Her er vinen, og i så måte også druenes karakter, ivaretatt og preger smaksbildet.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 9
Nettovekt 250 Gram
Horeca Nei
Cider eddik 250ml, O-Med

Bruk den til marinader, sauser og sylting. Den passer spesielt godt til svinekjøtt og vintergrønnsaksretter. Bruk denne eddiken til å heve smaken på når du sylter grønnsaker. Fungerer utmerket for å forsterke smaken til eple iskrem!

52032
Cava eddik 250ml, O-Med

Vinen er laget på Macabeo, Xarello og Parella druer. Etter å fått sin tilmålte tid i Schützenbachër prosessen framstår eddiken som en tørr og delikat eddik med friske toner. Denne er ideell til kylling og fisk. Prøv den også gjerne neste gang det står at du skal bruke champagneeddik i en oppskrift.

52034
Lenker
Min side