Vinen er laget på Macabeo, Xarello og Parella druer. Etter å fått sin tilmålte tid i Schützenbachër prosessen framstår eddiken som en tørr og delikat eddik med friske toner. Denne er ideell til kylling og fisk. Prøv den også gjerne neste gang det står at du skal bruke champagneeddik i en oppskrift.
Eddikene til O-med er det noe av det absolutt beste vi har smakt. De eddikene vi har i sortimentet har fått sin trofaste tilhengerskare. Jeg drister meg til å påstå at disse syrefriske og balanserte eddikene ved flere anledninger har bidratt til å gjøre god mat enda bedre. Hovedårsaken til den enestående kvaliteten ligger i måten O-med produserer sine eddiker på.
Eddikproduksjonen er basert på en snart 200 år gammel metode som har fått sitt navn etter den tyske kjemikeren som oppfant dette; Schützenbach. Denne metoden er en mer skånsom form for fermentering og ekstraksjon. Prosessen tar vesentlig lenger tid og bidrar til at råstoffet – vinens – karakter bevares og preger det ferdig produktet. Nettopp dette er en kanskje det fremste karaktertrekket ved O-meds mange velsmakende eddiker.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Spania |
Antall per Kolli | 9 |
Nettovekt | 250 Gram |
Horeca | Nei |