Skip to main content
Til toppen

Roasted Culatello (kokt Culatello Bonni), Viani

Varenummer: 20065
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 6 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Kokt skinke med en god dose rosmarin.

Nok et produkt hvor navnet kan forvirre. Culatello er selve stykningsdelen. Den møreste delen av låret; hjertet av låret eller som Vianni sier det cuore di prosciutto, lårplommen. Her tørrsaltes den i noen dager før den krydres, blant annet med en solid dose fersk rosmarin. Skinken bakes i store ovner med damp. En absolutt favoritt, enten alene eller på nybakt landbrød med en liten skje aioli.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 6000 Gram
Horeca Ja
Pragerskinke Urøkt hel, Idsøe

Pragerskinke regnes av mange som noe av det beste man legge på skiva.

22195
Stavangerskinke hel, Idsøe

Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt. Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.

22026
Prosciutto Cotto Don Abbondio - kokt skinke, Edizioni Franchi

En nydelig italiensk kokt skinke.

20143
Lenker
Min side