Til toppen

Roasted Culatello (Culatello Bonni)

Varenummer: 20065
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 6 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1

ekskl. mva.

Pris pr STK er basert på en statisk gjennomsnittsvekt.
Vekten oppgis i forpakningsinfo over.
Faktura vil alltid reflektere korrekt vekt og pris.

Kokt skinke med en god dose rosmarin.

Nok et produkt hvor navnet kan forvirre. Culatello er selve stykningsdelen. Den møreste delen av låret; hjertet av låret eller som Vianni sier det cuore di prosciutto, lårplommen. Her tørrsaltes den i noen dager før den krydres, blant annet med en solid dose fersk rosmarin. Skinken bakes i store ovner med damp. En absolutt favoritt, enten alene eller på nybakt landbrød med en liten skje aioli.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 6000 Gram
Horeca Ja