Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Raclette AOP Suiss Lait Cru, Mons

Varenummer: 12302
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 6.0 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 0,50
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Denne Racletten kommer ikke inn igjen før september 2025. I mellomtiden kan Mons sin Bio Raclette bestilles (se varenr 12024)

En perfekt ost til smelting, om det så er raclette eller et skikkelig godt ostesmørbrød.

Nyhet
Raclette Savoie Fermier, Mons

Opplev den autentiske smaken av Alpene med vår Raclette Savoie Fermière. Denne upasteuriserte tradisjonsosten er laget av kumelk fra fjellområdene i Savoie, noe som gir den en unik karakter. Osten har en glatt, lett oransje skorpe og en elfenbensfarget kjerne. Kald er den silkemyk, mens den smeltet blir himmelsk kremete.

12318
Raclette Lait Cru Økologisk, Mons

Raclette au Lait Cru – fjellost for ild og glede! Laget på rå melk, smelter silkemykt og smaker av kjeller, melk og tradisjon. Perfekt til poteter, spekemat og hvitvin fra Savoie.

12024

Raclette-bølgen er tilbake!

Trender kommer og går, men god smak går aldri av moten. Raclette har fått fornyet popularitet de siste årene og retten stammer tilbake til 1200-tallet. Raclette kommer av begrepet «Racler» som betyr å «skrape». Et raclette-måltid er en fest hvor deilig smeltet ost skrapes over tilbehør som kokte poteter, sylteagurker og syltet løk gjerne akkompagnert av spekemat eller kokt skinke.

Et sosialt ostemåltid som gir smaksløkene en fornemmelse av rustikk alpekost og som gjerne akkompagneres med et godt glass vin.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Sveits
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1.0
Nettovekt 6000.0 Gram
Horeca Ja
EPD Nummer 6491807
GTIN N/A
Lenker
Min side