Skip to main content
Til toppen

Prosciutto Crudo no7, Edizione Franchi

Varenummer: 20227
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 7 KG per STK
Antall per kolli: 2
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Se video for hvorden beine ut enklest mulig.

Etter mye smaking og testing har vi endt opp med skinke som produsert på samme måte og i samme klimatiske forhold som Parmaskinke. Dette er en skinke med et lite bein som enkelt kan fjernes. Den er en saftig og god skinke med behagelig mengde salt og fint utviklet naturlige sødme fra modningen. Skinken er modnet i rundt 13-15 måneder. Dette er perfekt produkt for sandwicher, pizzeriaer og andre som vil servere en rimeligere skinke av høy kvalitet. Beinet som skjæres ut veier ca 60g.

Prosciutto di Parma DOP Beinfri (Gran Crudo di Parma) 18-20mnd, Edizione Franchi

Det er kun fire ingredienser som skal til for å kunne produsere parmaskinke: italienske svin, salt, luft og god tid. Det kan virke såre enkelt, men alle som har forsøkt seg på skinke produksjon vet at dette er en omstendelig prosess som krever mye. Prosciutto di Parma DOP er et produkt beskyttet av og produseres i henhold til et strengt regelverk. Skinkene kan kun lages av lår fra svin født og foret opp i Italias nordlige og midtre regioner. Regelverket beskriver spesifikt terroir, vegetasjon og klima.

20178
Prosciutto di Parma DOP Riserva Beinfri (Gran Crudo di Parma riserva) 20-24mnd, Edizione Franchi

Parmaskinke skal oppfylle visse minimumskrav for å kunne kalles Prosciutto di Parma og kunne påføres konsortiets kronemerke. Noen har valgt å gå utover disse kravene og pålegge seg selv enda strengere regler. Slik er tilfellet med leverandøren av Riccardos utvalgte. Denne skinkeprodusenten har en ekstrem streng seleksjon når han velger ut de skinkene som skal få være med videre i produksjonen.

20176
Prosciutto di Soave Nostrano beinfri, La Casara

Dette er en spekeskinke som ikke har noen appellasjon slik som de mer kjente italienske skinkene Parma og San Daniele. Likevel er det ingen grunn til unngå å smake på denne fantastiske skinken med en unik historie.

20084

De siste årene har tollsatsene på skinke uten bein skutt i været og vi lanserer nå «prosciutto crudo (spekeskinke) med et lite bein. Dette gjør at vi kan ta skinkene inn til Norge uten betale drøye hundrelappen per kilo i toll. Alt er selvfølgelig gjort i henhold til gjeldende regelverk! 
Vi ønsket en rimeligere skinke med god smak for de som ønsker et alternativ til de kjente italienske skinkeappellasjonene. Vår skinkemaestro Riccardo Franchi har sendt oss prøver på flere ulike skinker som er smakt både av oss og av noen utvalgte kunder. Vi ønsket selvfølgelig en skinke som smaker godt og tilfredsstiller våre egne og våre kunders strenge krav til smak og kvalitet. 
 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 2
Nettovekt 7000 Gram
Horeca Ja
GTIN N/A
Lenker
Min side