Skip to main content
Til toppen

Peperoncino (tørket hel chili) 40g, Portofino

Varenummer: 40588
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Kommer desverre ikke før i mai/juni 2024

Små deilige og potente tørkede chili som gir den autentiske smaken til en ragu, arrabiatasaus eller knust på en landbrødskive med smeltet ost.

Erfaringer fra over 40 år med kvalitetsprodukter er videreført og foredlet med respekt for den lokale gastronomiske tradisjonen. Smakene utvikles fra hånd til munn i bedriftens smakslaboratorium. Når de så skal oppskaleres til kommersiell produksjon gir de seg ikke før alt smaker slik det skal. En del av produksjonen utføres fortsatt for hånd for rett og slett fordi det ikke finnes maskiner som kan gjøre jobben like godt. Velkommen til smaken av Portofino!

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12
Nettovekt 40 Gram
Dried Chili Arbol 50g, Kaktus

Chile Arbol kan også knuses og passer perfekt som topping på f.eks. pizza eller pasta! også kjent som bird's peak og rats tail chili. Dette er en ganske sterk chili, smaken har hint av røyk, gress og taniner.

47030
Dried Chili Arbol 1kg, Nuevo Progreso

Chile Arbol er en spicy, liten chili med mye kraft. Den brukes for å gjøre sauser og salsaer sterkere uten å gå på bekostning av smak.

47058
Peperoncini Calabrese spread 150ml, Ortoconserviera

Mange har lært seg å elske disse små røde sinnataggene som gir N’dujaen sin karakteristiske smak eller gjør en pizza Diavola enda mer djevelsk. Her er chilien grovkvernet og klar for dine egne kjøkkenstunt.

40544
Lenker
Min side