Skip to main content
Til toppen

Dried Chili Arbol 50g, Kaktus

Varenummer: 47030
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 14
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Arbol er rimelig spicy, og svever på 15 000-30000 på Scovilleskalaen De har en røykfylt, nøtteaktig smak som forsterkes ytterligere når de varmebehandles.

Hvordan bruke Arbol?

I matlaging bringer arbol et seriøst cayenne-lignende kick og jordlighet til salsaer og sauser. Rist dem i en tørr panne for å fremme intensiteten og nøttesmaken.

Hjemmelaget chilepulver: Rist Arbol i en tørr panne, vend den ar gang, til den er lett ristet og aromatisk, ca. 1 til 2 minutter. Du Au fjerne stilkene med en kjøkkensaks enten før eller etter risting. Derretter kan den males opp til chilipulver.

Chile de Árbol Salsa: For en krydret chile de árbol-salsa, kok ristet chili med hvitløksfedd, løk, tomater og tomatillos, avkjøl og bland med koriander i en foodprosessor til den er jevn.

Adobo: Du kan også bruke ristet arbol til å lage en adobo, eller marinade. Mariner svinekjøtt i en adobo rojo de chiles (en saus med arbol, cascabel, ancho, pasilla og guajillo) for en nydelig tacos al pastor.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Antall per Kolli 14.0
Nettovekt 100.0 Gram
Horeca Nei
Dried Chili Arbol 1kg, Nuevo Progreso

Chile Arbol er en spicy, liten chili med mye kraft. Den brukes for å gjøre sauser og salsaer sterkere uten å gå på bekostning av smak.

47058
Lenker
Min side