Skip to main content
Til toppen

Pecorino Romano DOP Cappato di Nero, Guffanti

Varenummer: 11160
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 3.75 KG per STK
Antall per kolli: 8
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Pecorino Romano DOP Cappato di Nero er en lagret utgave av Pecorino Romano med mye identitet. Lagret opp i mot 24 måneder. Løfter Carbonara-en til nye høyder. Lagerføres i perioder og en hel ost veier opp i mot 30 kilo.

Cappato di Nero utgaven av Pecorino Romano DOP kan lagres i over 24 måneder takket være dens rikelige salting. Vår versjon er modnet i Luigi Guffanti sine kjellerne i Arona.
Den salte, intense og krydrede smaken passer godt til fyldige og lagrede rødviner, honning, krydret pære samt fiken og kvede baserte tilbehør. Og selvsagt for å toppe Carbonara-en.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Melk Sau
Øvrige egenskaper Pasteurisert
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 8
Nettovekt 30000 Gram
Horeca Ja
Pecorino Romano DOP 170g, Gourm.it

Pecorino Romano er har en lys farge som minner om elfenben med en tynn naturlig skorpe. Våre oster er lagret i i minimum 6 måneder med en kompakt tekstur og en distinkt frisk syrlighet og balansert saltsmak. Med andre ord den perfekte osten for pastaretter, som f eks Spagetti Carbonara.

11228
Pecorino Romano DOP Nero 1/8 del, Gourm.it

Pecorino Romano er har en lys farge som minner om elfenben med en sort skorpe. Våre oster er lagret i i minimum 6 måneder og har en kompakt tekstur og en distinkt frisk syrlighet og balansert saltsmak. Med andre ord den perfekte osten for pastaretter, som f eks Spagetti Carbonara.

11227
Pecorino Romano DOP, Guffanti

Pecorino Romano er nok mest kjent som osten en skal bruke når en lager en Carbonara. Til tross for navnet, er dagens produksjon av Pecorino Romano hovedsakelig på Sardinia, og bare en liten mengde er laget i Lazio. Denne yngre utgaven er bestillingsvare og en ost veier drøye 20 kilo.

11221
Lenker
Min side