Skip to main content
Til toppen

Formaggio di Pecora Bitti, Guffanti

Varenummer: 11027
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 3.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Ekstraordinær fåremelkost fra en artesan produksjon. Håndverksost på råmelk. Produseres på Sardinia.

Her finner dere en håndverks ost av råmelk: Bitti Pecorino med sin intense, lett krydrede smak og med animalske toner.

Tradisjonen med de store sardinske saueostene videreføres og fornyes i denne osten laget utelukkende på økologisk melk.
Utmerket i kombinasjon med fyldige og lagrede rødviner. Prøv gjerne med fiken eller kvede baserte syltetøy.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Melk Sau
Øvrige egenskaper Økologisk, Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 3500 Gram
Horeca Ja
Pecorino di Pienza Semistagionato (Toscana), Guffanti

Pecorino di Pienza er produsert i to forskjellige versjoner. Den røde, friske versjonen og farget med tomatjuice som et beskyttende belegg, mens den modne versjonen har svart skall. Vi lagerfører semistagionato utgaven.

11111
Pecorino Toscano DOP Stagionato, Guffanti

Akkurat som andre toskanske pecorino saueoster har denne en frisk, søt smak og kan spises enten fersk eller modnet.

11204
Fiore Sardo DOP Stagionato, Guffanti

En av tre DOP oster fra Sardinia av fåremelk. Skorpen er dekket med sauefett. Navnet stammer fra den gamle produksjonsmetoden hvor man brukte tistelblomst som løype. Denne kan røykes under modning.

11074
Lenker
Min side