Skip to main content
Til toppen

Panettone

Panettone har sin opprinnelse fra Milano og har lang tradisjon i Italia. Enkelt beskrevet kan vi si at Panettone er er en type søtt brød, ofte fylt med tørket frukt og andre smaksforsterkere. Selv om det er søtt bakverk bakes håndverks Panettonene med utgangspunkt i en surdeig. Deigen heves og herdes i flere omganger helt til den har oppnådd den konsistensen som skal til for å bake en luftig og samtidig saftig Panettone.
Som sagt kan fyllet variere fra tørket og kandisert appelsin, sitron, sitronskall og gode rosiner til sjokolade, balsamico og diverse tilsmakte konditorkremer som tilfører kakene det lille ekstra. Våre kaker har litt for enhver smak.


En god Panettone blir alltid enda bedre dersom den lunes i ovnen før servering. Pisket mascarponekrem med vanilje eller en god iskrem gjør det gode enda bedre. Et glass passito eller Vin Santo er heller ikke feil.

Kataloger fra produsentene 2025

Visning
Nyhet
PANDORO Elegance metal tin 1 kg

: Luftig, smørgul og støvet i melis – denne klassiske pandoroen er selve smaken av italiensk jul. Bakverket har fått heve langsomt på naturlig surdeig, med kun ferske, ekte råvarer: smør, egg, melk og vanilje. Resultatet er en fløyelsmyk kake som smelter i munnen. Kommer i en elegant metallboks – en perfekt gave.

31253
Pandoro Classico 1kg, Lazzaroni

Pandoro Classico er en klassisk italiensk julekake, med et delikat dryss av melis på toppen.

31040
Panettoncino 100g, Lazzaroni

Klassisk Panettone med sultanrosiner og kandisert frukt. Vakkert innpakket i elegant, rustikt papir med hyssing av hamp. Både smak og innpakning gjør denne til den perfekte vertinne/verts-gave når du er skal på juleselskap.

31198
Panettoncino Limoncello 100g, Lazzaroni

Panettone fylt med Limoncello-krem og kandisert sitronskall som gir en frisk smak.

31199
Panettoncino Pistacchio 100g, Lazzaroni

Panettone fylt med pistasjkrem i en 100g utgave

31225
Panettone Albicocca del Vesuvio 1kg Hand-wrapped, Gentile

En saftig panettone fylt med solmodne biter av Vesuvio-aprikosen pellecchiella – kjent for sin intense sødme og fløyelsmyke fruktkjøtt. Deigen får heve langsomt og bakes med tradisjon og presisjon. Resultatet er et luftig bakverk med en fin friskhet – perfekt til kaffe, dessert eller som en spiselig gave.

31257
Panettone Amaretto 750g, Lazzaroni

Panettone fylt med krem smaksatt med Lazzaronis legendariske Amaretto macaron, ovetrukket med sjokolade og knust Amaretti kjeks.

31042
Nyhet
Panettone CLASSICO Elegance metal tin 1 kg

Luftig og saftig klassisk panettone med rosiner og kandisert appelsinskall, bakt etter gammel Milano-tradisjon. Her kommer den i en stor, lav metallboks med nostalgisk preg – perfekt til julens dessertbord. Nydelig lett ristet til frokost, som fransk toast, eller bare slik den er. Laget på naturlige råvarer – helt uten konserveringsmidler.

31254
Panettone Cioccolati 1kg Hand-wrapped, Gentile

Himmelsk for sjokoladeelskere! Denne panettonen skjuler biter av mørk, lys og hvit sjokolade i hver luftig munnfull. På toppen – en sprø glasur dekket med myke sjokoladebiter. Søt, fyldig og akkurat passe dekadent. Perfekt som dessert, til en kopp kaffe eller som en ekstra god start på romjulsfrokosten.

31258
Panettone Cioccolato 750g, Lazzaroni

Panettone fylt med sjokoladekrem, dekket med mørk sjokolade og dekorert med sjokoladeflak.

31041
Nyhet
Panettone Classico "No Sense" Metal Tin 750g

Luftig og saftig klassisk panettone med rosiner og kandisert appelsinskall, bakt etter gammel Milano-tradisjon. Metallboksen er designet med et flott dyremotiv. Laget på naturlige råvarer – helt uten konserveringsmidler. Kun begrenset opplag, så her er det førstemann til mølla!

31251
Panettone Classico 1kg Hand-wrapped, Gentile

Fyldig, luftig og uimotståelig! Panettone Classico fra Gentile bakes på surdeig med akasiehonning og Bourbon-vanilje – med smør fra Normandie, rosiner og syltet sitrusskall. Etter 36 timer med tålmodig heving og langsom steking, får du en klassisk panettone som dufter jul og smaker ekte håndverk. Perfekt til kaffe, dessertbord og romjulsfrokoster.

31256
Lenker
Min side