Skip to main content
Til toppen

Olivenolje med sitron 250ml, Molino

Varenummer: 52048
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

Olivenoljen presses av Arbequina oliven fra egne marker og 10% Sitroner fra Andalusia. Perfekt i salater og til fiskeretter.

Matcompaniet lanserer nå tre nye smaksatte oljer i Molinoserien
Dette er middelhavets smaker med tydelig forankring i lokalt dyrkede råvarer. Paula og Juan hos O-Med har jobbet mye med å alliere seg med de beste bøndene for de respektive ingrediensene. Det er ikke snakk om å kjøpe essenser, tørket aroma eller ta andre snarveier. Når frukten og urtene har optimal smak fraktes de til O-Med sin olivenpresse der de selv ekstraherer den eteriske oljen som smaksetter olivenoljen. 
Smakene er klare og rene og man er aldri i tvil om at de lover det etiketten sier. Det er med andre ord bare å fylle opp kjøkkenskapet med disse tre oljene for å være rustet til sommerens enkle måltider med de beste råvarene. 

Olivenolje med sitron 250ml, Molino
Her er det umulig å ikke nevne carpaccio av fisk, enten det er på havabbor eller kveite. Løvtynne fiskeskiver med noen dråper med O-Meds sitronolje gjør den gode fisken til det enkleste og beste du kan servere og innta som forrett. Alt av skalldyr blir bare enda bedre med denne oljen enten de er rå eller grillet. Som mandarinoljen vil den også passe godt som topping på iskrem eller en sitronsorbet. Grillet storfekjøtt eller et stykke nygrillet secreto, vil bli himmelsk godt med denne oljen. 
 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 6
Nettovekt 250 Gram
Olio Aromatizzato al Limone 250ml, Anfosso

Anfosso sin Tumai Extra Virgin Olivenolje er her smaksatt med nydelige sitroner.

50188
O-Med EVO Yuzu Olive Oil 250ml

Med Yuzo olive oil yellow edition. Perfekt som syre til suppe, ceviche, og cocktails.

52040
Olivenolje med mandarin 250ml, Molino

Olivenoljen presses av 100% Arbequina oliven fra egne marker og 10% Økologiske Mandariner fra Andalusia. Gir en flott sitrus aroma til rettene.

52049
Lenker
Min side