Skip to main content
Til toppen

Olivenolje med mandarin 250ml, Molino

Varenummer: 52049
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.

Olivenoljen presses av 100% Arbequina oliven fra egne marker og 10% Økologiske Mandariner fra Andalusia. Gir en flott sitrus aroma til rettene.

Matcompaniet lanserer nå tre nye smaksatte oljer i Molinoserien
Dette er middelhavets smaker med tydelig forankring i lokalt dyrkede råvarer. Paula og Juan hos O-Med har jobbet mye med å alliere seg med de beste bøndene for de respektive ingrediensene. Det er ikke snakk om å kjøpe essenser, tørket aroma eller ta andre snarveier. Når frukten og urtene har optimal smak fraktes de til O-Med sin olivenpresse der de selv ekstraherer den eteriske oljen som smaksetter olivenoljen. 
Smakene er klare og rene og man er aldri i tvil om at de lover det etiketten sier. Det er med andre ord bare å fylle opp kjøkkenskapet med disse tre oljene for å være rustet til sommerens enkle måltider med de beste råvarene. 

Olivenolje med mandarin 250ml, Molino
Denne oljen passer i både det salte og i det søte kjøkkenet. Test den gjerne i en marinade til kylling der du også avslutter med å sprekke en sjysaus med oljen. Kamskjell carpaccio med noen dråper mandarinolje er ikke å forakte. Den er fantastisk som topping på en vanilje is laget med den samme oljen. Drypp den gjerne på grillet vannmelon eller på nykokte små gulrøtter. Verdens enkleste og friskeste salat er å høvle fennikel i løvtynne skiver, legge den i isvann i ca 30 minutter før du gir den en omgang i salatslynga. Deretter gjenstår det bare å vende fennikelen med mandarinoljen, kverne på litt salt og sort pepper og drysse over litt finhakket fersk estragon. 
 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 6
Nettovekt 250 Gram
Olivenolje med sitron 250ml, Molino

Olivenoljen presses av Arbequina oliven fra egne marker og 10% Sitroner fra Andalusia. Perfekt i salater og til fiskeretter.

52048
O-Med EVO Yuzu Olive Oil 250ml

Med Yuzo olive oil yellow edition. Perfekt som syre til suppe, ceviche, og cocktails.

52040
Olio Aromatizzato al Limone 250ml, Anfosso

Anfosso sin Tumai Extra Virgin Olivenolje er her smaksatt med nydelige sitroner.

50188
Lenker
Min side