Skip to main content
Til toppen
Ny serie fra Fangst: Høst

Ny serie fra Fangst: Høst

Perfekt tilbehør til det meste.

Vår venner hos «Fangst» har lagt båtene til kaien og tatt seg en tur på land. Det har resultert i ny serie med syltede grønnsaker, majoneser og grønnsakskremer. Som alt annet fra Fangst har denne serien røttene godt plantet i det Nordiske kjøkken. De har tatt utgangspunkt klassiske nordiske råvarer som smaksettes, foredles på beste vis og konserves i hendige glass du kan sette rett på bordet. Den nye serien har passende nok fått navnet «HØST» som henspeiler på innhøsting og ikke sesongbasert høstvarer. Med andre nå kan du nyte det beste fra høsten hele året! 





Har du disse glassene i hus er tilbehørsbehovet dekket når du vil duke bordet for nordisk tapas. Her er det bare å kombinere de gode økologiske smakene i HØST serien med fiskekonserver fra Fangst, nybakt brød og eventuelt supplere med andre godsaker du ønsker deg til tapasen. 
Vi lanserer også samtidig to nyheter fra Fangst: Breiflabblever og Torskelever. 
 




Islandsk lettrøkt breiflabblever konservert i egne olje. Breiflabblever kalles også for Havets Foie gras og er en høyt skattet delikatesse blant annet i Japan. Om du tilhører de som jukser litt i sushifaget hjemme så bør du teste ut nigiri toppet med breiflabblever, evt som fyll i din favoritt maki.

Lettrøkt Islandsk torskelever konservert i egen olje. Bare så det er sagt med en gang; glem alt du husker om dårlig transmak. Dette er pur smaksglede pakket med Omega 3. Server den gjerne som velkomstygg på løvtynne skiver toast laget på de beste bagettene du får tak. Kvern over rikelig med nykvernet ristet svart pepper.

Østersjøbrisling lettrøykt og krydret med lyng og kamille.

Østersjøbrisling, letttørket og lettsaltet. Krydret med allehånde og nellik.

Norsk sild røykt, smaksatt med hvit pepper og ramsløk


Laks fra Færøyene med tindved og sitronverbena.

Laks fra Færøyene som er blitzgrillet og lagt på kaldpresset rapsolje.

Lettrøykt regnbueørret smaksatt med einebær, sitron og timian.

Blåskjell marinert med dill og fenikkelfrø og konservert i kaldpresset rapsolje fra Bornholm og eplesidereddik.

Blåskjell, lettrøykt med bøkeflis og lagt på kaldpresset rapsolje.

Hjerteskjell, dampet og lettsaltet og lagt på kaldpresset rapsolje.

Lenker
Min side