Vår venner hos «Fangst» har lagt båtene til kaien og tatt seg en tur på land. Det har resultert i ny serie med syltede grønnsaker, majoneser og grønnsakskremer. Som alt annet fra Fangst har denne serien røttene godt plantet i det Nordiske kjøkken. De har tatt utgangspunkt klassiske nordiske råvarer som smaksettes, foredles på beste vis og konserves i hendige glass du kan sette rett på bordet. Den nye serien har passende nok fått navnet «HØST» som henspeiler på innhøsting og ikke sesongbasert høstvarer. Med andre nå kan du nyte det beste fra høsten hele året!
Ny serie fra Fangst: Høst
Perfekt tilbehør til det meste.
Har du disse glassene i hus er tilbehørsbehovet dekket når du vil duke bordet for nordisk tapas. Her er det bare å kombinere de gode økologiske smakene i HØST serien med fiskekonserver fra Fangst, nybakt brød og eventuelt supplere med andre godsaker du ønsker deg til tapasen.
Vi lanserer også samtidig to nyheter fra Fangst: Breiflabblever og Torskelever.
Breiflabb lever 115g lettrøkt, Fangst
Islandsk lettrøkt breiflabblever konservert i egne olje. Breiflabblever kalles også for Havets Foie gras og er en høyt skattet delikatesse blant annet i Japan. Om du tilhører de som jukser litt i sushifaget hjemme så bør du teste ut nigiri toppet med breiflabblever, evt som fyll i din favoritt maki.
Torskelever 120g lettrøkt, Fangst
Lettrøkt Islandsk torskelever konservert i egen olje. Bare så det er sagt med en gang; glem alt du husker om dårlig transmak. Dette er pur smaksglede pakket med Omega 3. Server den gjerne som velkomstygg på løvtynne skiver toast laget på de beste bagettene du får tak. Kvern over rikelig med nykvernet ristet svart pepper.
Brisling No. 1 100g - røykt. Med "lyng" og kamille, Fangst
Østersjøbrisling lettrøykt og krydret med lyng og kamille.
Brisling No. 4 100g - tørket og lettsaltet. Lagt på kaldpresset rapsolje, Fangst
Østersjøbrisling, letttørket og lettsaltet. Krydret med allehånde og nellik.
Brisling No. 2 100g - røykt. Lagt på kaldpresset rapsolje, Fangst
Østersjøbrisling lettrøykt på rapsolje.
Sild No. 1 100g - røykt og med hvit pepper og ramsløk, Fangst
Norsk sild røykt, smaksatt med hvit pepper og ramsløk
Laks fra Færøyene no 2 110g - havtorn og sitronverbena, Fangst
Laks fra Færøyene med tindved og sitronverbena.
Laks fra Færøyene No 1 110g - blitzgrillet og lagt på kaldpresset rapsolje, Fangst
Laks fra Færøyene som er blitzgrillet og lagt på kaldpresset rapsolje.
Regnbueørret 110g - lettrøykt. Med einebær, sitron og timian, Fangst
Lettrøykt regnbueørret smaksatt med einebær, sitron og timian.
Blåskjell No. 1 110g - marinert med dill og fenikkelfrø, Fangst
Blåskjell marinert med dill og fenikkelfrø og konservert i kaldpresset rapsolje fra Bornholm og eplesidereddik.
Blåskjell No. 2 100g - røykt. Lagt på kaldpresset rapsolje, Fangst
Blåskjell, lettrøykt med bøkeflis og lagt på kaldpresset rapsolje.
Hjerteskjell 110g - lettsaltet og lagt på kaldpresset rapsolje, Fangst
Hjerteskjell, dampet og lettsaltet og lagt på kaldpresset rapsolje.
