Skip to main content
Til toppen

Sild No. 1 100g - røykt og med hvit pepper og ramsløk, Fangst

Varenummer: 42034
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 10
ekskl. mva.

Norsk sild røykt, smaksatt med hvit pepper og ramsløk

Sild er etter vår oppfatning en av de mest undervurderte råvarene i våre farvann. Mens silden anses som festmat i både Danmark og Sverige så er den nærmest å betrakte som sikringskost hos oss. Mange av våre dyktigste kokker har i flere år forsøkt å løfte den fram for sin gode smak, gode ernæringsmessige fortrinn og ikke minst en av de mest bærekraftige fiskene vi kan høste fra havet.

Når Fangst nå lanserer «Sild no1» har de valgt å løfte fram den nord-atlantiske silden fanget i norske farvann. Sildefileter røykes lett på bjørkeflis og konserves med ramsløk og hvit pepper. Resultater er et smakfullt møte mellom havets sølv og de nordiske skoger.

Dette er rett og slett en liten fest i boks. Nyt den med en skive landbrød, fennikelsalat med friskpresset sitron, dill, salt og nykvernet pepper, en lys lett lager og en snaps;  for eksempel "Arvesølvet Mild dill".

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Danmark
Antall per Kolli 10
Nettovekt 100 Gram
Marinert Sild 500g (225g), Christiansø

Mange av tilhengerne av det Nordiske kjøkken har pekt på sildens rolle som råvare og foredlet spesialitet. Blant kjennere regnes Christiansø-pigens sild som en av de fremste produktene på markedet.

40190
Lenker
Min side