Skip to main content
Til toppen

Morbier AOP Lait Cru de Vache, Mons

Varenummer: 12090
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 7 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 0,5
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Morbier fra Mons er en Fermier utgave, her snakker vi en perfekt Morbier

Morbier er en fest av en hverdagsost. Har man smakt de mest industrielle utgavene av Morbier er det lett å forstå at den har fått et dårlig rykte. Smaker man derimot på Herves håndplukkede morbier skjønner man hvor kompleks og avstemt en perfekt morbier kan være. Mons handler med de minste produsentene og forfiner ostene i sine egne lagringsgrotter. 
Osten har en gyllen organge skorpe som får litt grålig preg når den modnes. Ostemassen er gyllen / elfenbensfarget med en sort stripe midt i osten. teksturen er kremet til halvfast. Mild duft med klare kjellertoner og lett animalsk med noter av fermentering. Mild smak med frisk og syrlig smak som sitter i når det er de beste ostene du smaker på. 
I glasset kan du med fordel ha fruktige hvite viner fra Jura eller Rôhne. Et glass god Belgisk Blond øl er heller ikke feil.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Frankrike
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 7000 Gram
Horeca Ja
Morbier AOP Lait Cru, Rivoire Jacquemin

Morbier AOP fra Rivoire Jacquemin er laget på råmelk (Lait Cru).

12303
Lenker
Min side