Skip to main content
Til toppen

Monte Veronese DOP Presidio Slowfood 12-18mnd, La Casara

Varenummer: 11192
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 8.0 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Selv om du tidligere har smakt La Casaras svært gode «ordinære» Monte Veronese er dette en smakssensasjon. For oss er det noe av det absolutt beste vi har smakt av Italiensk ost. Med sin vakre gylne farge, rike duft, teksturen og den lange og komplekse smaken står den fram som en ost med mye særpreg og inspirasjon til meditasjon med et glass god rødvin.

Mont Lessini fjellene rundt Verona er svært godt egnet som beiteområde for kyr. De gresskledde dalsidene byr på saftig gress som vokser sakte og inneholder alt som skal til for at melken skal bli eksepsjonelt god. For at en Monte Veronese skal kunne klassifiseres innenfor presidiets kriterier må osten kun lages på melk fra kuer som har beitet i de nevnte fjellene. Det vil si at produksjonsperioden er begrenset fra slutten av mai til slutten av september. Osten får en vakker gyllen farge fra det naturlige innholdet av betakaroten i gresset. Melken kan ikke blandes med melk fra andre beiteområder og det er kun tre osteprodusenter som er godkjent, La Casara er en av disse!

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Ja
Estimert Leveringstid 14 Dager
Antall per Kolli 1.0
Nettovekt 8000.0 Gram
Horeca Ja
Monte Veronese Latte Intero DOP, La Casara

Monte Veronese DOP Latte Intero kommer fra et område som har tradisjon for ostefremstilling tilbake til middelalderen, selv om det har blitt kalt "Monte" i rundt 200 år. Den er laget i mellomstore hjul, 8 / 9kg vekt, og har en skorpe som er smørgul i fargen og har en elastisk kremaktig tekstur med spredte små hull.

11107
Lenker
Min side