Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Kokt Skinke

Visning
Bestillingsvare
Dansk Ribberull med løk hel, Idsøe

Ribberull av førsteklasses svinekjøtt fra Prima Jæren, krydret med salt, pepper og rikelig med fersk løk. Resultatet er et saftig og smaksrikt pålegg med god balanse mellom kjøtt og krydder. Ribberullens tette struktur og fine fettmarmorering gjør seg ekstra godt i skiver – helst servert med en god, grovkornet sennep.

22215
Porchetta Arrosto (IGP Porchetta Ariccia), Edizioni Franchi

Stekt porchetta med god ren smak av rosmarin. Perfekt til sandwich!

20168
Porchetta hel, Idsøe

Porchetta er utbeinet, rullet og oppbundet ribbe fylt med krydder og urter. Denne er ferdig tilberedt og skjæres som pålegg.

22170
Pragerskinke Urøkt hel, Idsøe

Pragerskinke har røtter i Praha, der den i generasjoner har vært et symbol på skikkelig håndverk. Idsøes variant lages av den magreste og møreste delen av skinkesteken, som surres for hånd, lakesaltes og dampes til perfekt konsistens. Resultatet er et saftig og smakfullt pålegg med ren, mild kjøttsmak og fin tekstur – klassisk på sitt beste.

22195
Prosciutto Arrosto 100g, Viani

Prosciutto Arrosto 100g, Viani En absolutt favoritt, enten alene eller på nybakt landbrød med en liten skje aioli.

20217
Prosciutto Cotto Don Abbondio - kokt skinke, Edizioni Franchi

En nydelig italiensk kokt skinke.

20143
Roasted Culatello (kokt Culatello Bonni), Viani

Kokt skinke med en god dose rosmarin.

20065
Stavangerskinke hel, Idsøe

Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt. Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.

22026
Lenker
Min side