Til toppen

Kokt Skinke

Sorter Navn (a > å)

Porchetta Arrosto IGP

Stekt porchetta med god ren smak av rosmarin. Perfekt til sandwich!
20168

Porchetta Idsøe hel

Porchetta er utbeinet, rullet og oppbundet ribbe fylt med krydder og urter. Denne er ferdig tilberedt og skjæres som pålegg.
22170

Pragerskinke Urøykt hel

Pragerskinke regnes av mange som noe av det beste man legge på skiva.
22195

Pragerskinke hel Røkt

Pragerskinke regnes av mange som noe av det beste man legge på skiva. Produktets opprinnelse er som navnet tilsier fra Praha der skinken var slakternes stolthet og hadde hedersplassen i påleggedisken. Den møreste og magreste delen av låret surres og lakesaltes før den røkes med bøkeflis. A Idsøe har også en urøkt utgave. Begge er fortjener sin sentrale plass når gode kokte skinkeproduketer skal vises fram og selges
22078

Prosciutto Cotto Don Abbondio

En nydelig italiensk kokt skinke.
20143

Roasted Culatello (Culatello Bonni)

Kokt skinke med en god dose rosmarin.
20065
Nyhet

Smoked Chipotle Honey Ham, Foodswingers

Denne er også kjent som «Sundvollenskinke»: Surret skinke fra lår marineres i Tims egen lake og røykes over eikeved i 6 – 8 timer på lav temperatur. Skinken glaseres med Foodswingers «Meat Force One» glasur. Perfekt til pizza, sandwich, i salat, på koldtbord etc.
49022
Nyhet

Smoked Spicy Adobo Ham

Surret skinke fra lår marineres og krydres med Foodswingers egen Adobo kryddermiks (Mexicano). Kjøttet røykes over eikeved i 6 – 8 timer på lav temperatur. Denne skinken er spesielt utviklet for å gjøre pizza og meksikanske retter enda bedre. Men som all annen god skinke er den perfekt på sandwicher eller mellom skivene og osten i en grilled cheese sandwich.
49023

Stavangerskinke hel

Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt. Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.
22026