Ribberull av førsteklasses svinekjøtt fra Prima Jæren, krydret med salt, pepper og rikelig med fersk løk. Resultatet er et saftig og smaksrikt pålegg med god balanse mellom kjøtt og krydder. Ribberullens tette struktur og fine fettmarmorering gjør seg ekstra godt i skiver – helst servert med en god, grovkornet sennep.
Pragerskinke har røtter i Praha, der den i generasjoner har vært et symbol på skikkelig håndverk. Idsøes variant lages av den magreste og møreste delen av skinkesteken, som surres for hånd, lakesaltes og dampes til perfekt konsistens. Resultatet er et saftig og smakfullt pålegg med ren, mild kjøttsmak og fin tekstur – klassisk på sitt beste.
Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt.
Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.