Skip to main content
Til toppen

Jamon Iberico Bellota Ham 40-52mnd, Domecq

Varenummer: 23032
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 3.7 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.

Skinkene er produsert 100 % Ibérico svin, Lampiño rase. Grisene går ute og beiter det de finner i naturen. I fire måneder fra oktober til januar består svinenes foretrukne diett av eikenøtter, dette er dobbelt så lang tid som regulativet tilsier for at skinkene skal kunne kalles Iberico Bellota.
Modningstid: 40 til 52 måneder.
Kåret til “Charcutterie product of the year” i Great Taste Awards i 2020 og ble belønnet med 3 stjerner (toppscore) for sjette året på rad.

En av dommerene sin kommentar i denne blindsmakingen sier vel sitt:
"This is closest to being the best food on the planet - salty, sweet, tender, melt-the-mouth
and with a complexity that almost defies description. There is only one adjudication we can
offer this meat, and that is a glorious three stars."

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Spania
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1.0
Nettovekt 3700.0 Gram
Horeca Ja
Jambon de Noir de Bigorre 24mnd beinfri

Helt siden Romertiden har rasen som benyttes i produksjonen av Jambon Bigorre Noir blitt avlet i Pyreneene. Utpå 1900 tallet skjedde det dramatiske endringer i oppdretten av disse stedegne svinene. Som i så mange andre tilfeller var det industrialiseringen av landbruket som krevde høyere effektivitet. Heldigvis ble det i 1981 vedtatt et omfattende program for å ta vare på denne utdøende rasen.

21004
Paleta Iberico Bellota Shoulder 24-30mnd benfri, Domecq

Skulder av iberico. Grisene går ute og beiter det de finner i naturen, i 4 måneder fra oktober til januar består svinenes foretrukne diett av eikenøtter, dette er dobbelt så lang tid som regulativet tilsier for at skinkene skal kunne kalles Iberico Bellota.

23035
Jamon Iberico Bellota Ham 40-52mnd hel med bein, Domecq

Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.

23033
Lenker
Min side