Skip to main content
Til toppen
Hoffsaus - Ny Leverandør av Hotsauce

Hoffsaus - Ny Leverandør av Hotsauce

Vi introduserer en ny produsent av Hotsauce

Når man først blir hektet på Hotsauce, så er det ingen vei tilbake. Vi har funnet mange spennende produkter de siste årene som fort kan falle inn under meksikansk gruppen. Men Hotsauce er så mye mer. Godt til grillmat, hiv litt i rømmen for ekstra piff, til frokost eggene eller rett og slett for å redde ett litt kjedelig måltid hos svigermor. Det er alltid greit å ha en på innerlomma når du skal på besøk…

Gutta bak Hoffsaus: Rasmus og Simon er folk flere i kokkebransjen drar kjensel på. Rasmus Skoglund har lenge jobbet som kokk og konkurranse kokk. Han er med på Team Norge i Bocuse d’Or  og er en del av støtteapparatet til Christian Andre Pettersen for andre år på rad. Ellers aktiv som matansvarlig for AMJ-gruppen.

Begge gutta elsker fruktige chilisauser uten for mye styrke, men fant aldri den perfekte hotsaucen som leverte slik de de ønsket det. Derfor satte de like godt i gang med å prøve å lage sin egen saus. Etter et par år med produksjon til seg selv og venner dukket det opp forespørsler fra butikker og restauranter som ønsket å selge sausene og nå får dere kjøpt disse av Matcompaniet.

Sausene er fermentert i 5 uker. De er upasteuriserte og må oppbevares kjølig. Holdbarhet er ca. 6 mnd før åpning, ca 3 mnd etter.  

 

Rød Hoffsaus (varenr 54074)

Dette er en saus som minner om en «vanlig» chilisaus i Sriracha-stil, og kan regnes som en allround hotsauce. Rasmus og Simon bruker den på alt! Til topping på egg er den fantastisk, og den kan brukes alle plasser du ellers ville brukt chilisaus.  

Bruk den i dressinger, på pizza, på taco eller for å spice opp gryte. Guttas «hemmelige» tips å blande den med litt soya, og honning som saus til kyllingvinger. 

 

Gul Hoffsaus (varenr 54075)

Dette er den fruktigste og mildeste av Hoffsausene. Her er det mye duft og smak av limeblad. Denne er utrolig god til mer «eksotiske» retter.  Anbefales sammen med soya, lime og en liten dæsj eddik til sashimi eller ceviche. Gjør underverker sammen med en terning smør i woken eller til stekte svinestrimler.  

Den funker også veldig bra i salater og salatdressinger. Prøv å vende grilla hjertesalat i olivenolje og Gul Hoffsaus så har du perfekt tilbehør til både kjøtt og fisk fra grillen.  

Grønn Hoff (varenr 54076)

Litt sterk og litt syrlig! Denne sausen er perfekt til rødt kjøtt, grillet iberico gris og stekt eller grillet kylling. Den frisker godt opp og gir en fin brytning til kjøttet. Perfekt til grillmat og BBQ. Et tips fra «Hoff-Gutta» er å bruke den i salsa, eller guacamole.  

Den funker også som topping til de fleste ting som du kan stable på en skive brød, i en lefse, en tortilla eller et tacoskjell! 


Hoffsaus 3 pak 30ml (varenr 54077)

 

Cowboy Candy (varenr 54078)

Dette er et unikt produkt i tillegg til sausene. Skiver av jalapeno blir kokt i en lake med eddik og sukker. Den har en fast og sprøkonsistens. Kombinasjonen av søtt og hett er helt magisk. Funker helt kanon på burger og i taco. Tar du deg bryet med å hakke opp Cowboy Candy og blande den med litt koriander så er du garantert en magisk opplevelse om du har «tryllemiksen» på grillet kjøtt og kylling. Selv spiser «Hoff Gutta» dette som snacks. Væsken som Jalapeñoen kommer i er helt fantastisk å pensle på BBQ, kjøtt eller fisk som skal bakes/grilles på høy temperatur. Prøv også bittelitt i en soyasaus til f.eks sushi. 

 

 

 

 

Grønn Hoff 100ml, Hoffsaus

Jalapeno med ananas og koriander

54076
Rød Hoff 100ml, Hoffsaus

Rød chili med mango og havtorn

54074
Gul Hoff 100ml, Hoffsaus

Gul cayenne med eple og limeblad

54075
Hoffsaus 30ml 3pk, Hoffsaus

3pk 30ml gir deg muligheten til å teste alle sausene! (Rød, gul, og grønn)

54077
Cowboy Candy (Kandisert Jalapeno), Hoffsaus

Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør.

54078
Lenker
Min side