Grand Cru Flødebolle (45-55 gram/stk) - 16 pack (4 esker a 4)
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
OBS! *BESTILLINGSVARE* Bestillinger som kommer inn før kl.10:30 på mandager blir levert påfølgende fredag til kunder i Oslo- og Stavanger-området. Kunder i øvrige deler av landet får varene levert uken etter.
Bestillinger i sommer : Uke 28 og 31.
Fra og med uke 33 bestiller vi ukentlig frem t.o.m. uke 51.
Det kommer 4 stk Grand Cru i en gaveeske og det kommer 4 gaveesker i en kolli.
Den legendariske og prisbelønte Grand Cru var den første Summerbird-flødebolle som så dagens lys i 2002.
Marsipanbunn laget av spanske mandler, eggehviteskum smaksatt med store mengder vanilje og til slutt toppet med to lag med Amazonas 61% mørk sjokolade. En flødebolle fylt med karakter, dybde og kant, som etterlater et inntrykk av kvalitet, håndverk og respekt.
VIKTIG INFORMASJON: FERSKVARE – LOGISTIKK KRAV!
BESTILLING: Til Matcompaniet senest mandag kl.10:30
HOLDBARHET: 16 dager fra produksjon
Summerbirds flødeboller er ferskvare og produseres hver uke på bestilling. Summerbirds flødeboller er laget på kun naturlige ingredienser og har derfor begrenset holdbarhet og er datomerket.
FORSENDELSE: Flødebolleleveransene er på eget økonomisk ansvar. Dersom det ved ankomst er synlige skader på forsendelsen skal forsendelsen kvitters med forbehold og anmerking om evt skade.
OPPBEVARING: Sjokoladen oppbevares best mellom 10-18 grader
Ved temperaturpåvirkning kan det sive skum ut av flødebollene. Selv om dette ikke ser pent ut er det et sunnhetstegn og et bevis på at det ikke finnes kunstige tilsetningsstoffer i flødebollene.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Danmark |
Øvrige egenskaper | Debio, Økologisk |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 7 Dager |
Antall per Kolli | 1.0 |
Nettovekt | 50.0 Gram |
Horeca | Ja |