Skip to main content
Til toppen

Grand Cru Flødebolle (45-55 gram/stk) - 16 pack (4 esker a 4)

Varenummer: 34031
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.

OBS! *BESTILLINGSVARE* Bestillinger som kommer inn før kl.10:30 på mandager blir levert påfølgende fredag til kunder i Oslo- og Stavanger-området. Kunder i øvrige deler av landet får varene levert uken etter.

Bestillinger 2024: Uke 2, 4, 6, 9, 10, 11, 12, 15, 17, 19, 22, 24, 26, 28 og 30. Fra og med uke 32 bestiller vi ukentlig frem t.o.m. uke 51.

Det kommer 4 stk Grand Cru i en gaveeske og det kommer 4 gaveesker i en kolli.

Den legendariske og prisbelønte Grand Cru var den første Summerbird-flødebolle som så dagens lys i 2002.

Marsipanbunn laget av spanske mandler, eggehviteskum smaksatt med store mengder vanilje og til slutt toppet med to lag med Amazonas 61% mørk sjokolade. En flødebolle fylt med karakter, dybde og kant, som etterlater et inntrykk av kvalitet, håndverk og respekt. 

VIKTIG INFORMASJON: FERSKVARE – LOGISTIKK KRAV!

BESTILLING: Til Matcompaniet senest mandag kl.10:30

HOLDBARHET: 16 dager fra produksjon

Summerbirds flødeboller er ferskvare og produseres hver uke på bestilling. Summerbirds flødeboller er laget på kun naturlige ingredienser og har derfor begrenset holdbarhet og er datomerket.

FORSENDELSE: Flødebolleleveransene er på eget økonomisk ansvar. Dersom det ved ankomst er synlige skader på forsendelsen skal forsendelsen kvitters med forbehold og anmerking om evt skade.

OPPBEVARING: Sjokoladen oppbevares best mellom 10-18 grader
Ved temperaturpåvirkning kan det sive skum ut av flødebollene. Selv om dette ikke ser pent ut er det et sunnhetstegn og et bevis på at det ikke finnes kunstige tilsetningsstoffer i flødebollene.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Danmark
Øvrige egenskaper Debio, Økologisk
Bestillingsvare Ja
Estimert Leveringstid 7 Dager
Antall per Kolli 1
Nettovekt 50 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side