Skip to main content
Til toppen

Flødeboller Mini Limited Edition 36 pack (ca 100gram per 6 pack)

Varenummer: 34239
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.

OBS! *BESTILLINGSVARE* Bestillinger som kommer inn før kl.10:30 på mandager blir levert påfølgende fredag til kunder i Oslo- og Stavanger-området. Kunder i øvrige deler av landet får varene levert uken etter.

Bestillinger 2024: Uke 2, 4, 6, 9, 10, 11, 12, 15, 17, 19, 22, 24, 26, 28 og 30. Fra og med uke 32 bestiller vi ukentlig frem t.o.m. uke 51.

Mixed-pakken inneholder 2 Classic, 2 Lakris og 2 sesongs-mini flødeboller. 

Sesonger mini flødeboller:

VÅR : Mini Spring - Marsipanbunn med kokos og mango, eggehviteskum med pasjonsfrukt og mango, Amazonas 61% mørk sjokolade toppet med kokos.

SOMMER : Mini Heartland - Marsipanbunn, eggehviteskum med jordbær og vanilje, Amazonas 61% mørk sjokolade toppet med rabarbra.

HØST : Mini Piemonte - Marsipanbunn med knuste hasselnøtter fra Piemonte, eggehviteskum med bjørnebær, Amber Classic sjokolade toppet med bjørnebærpulver.

VINTER : Mini Christmas - Marsipanbunn med glassert appelsin, eggehviteskum med vanilje, Amazonas 61% mørk sjokolade toppet med appelsin og hasselnøttkrokan.

 

VIKTIG INFORMASJON: FERSKVARE – LOGISTIKK KRAV!

BESTILLING: Til Matcompaniet senest mandag kl.10:30

HOLDBARHET: 16 dager fra produksjon

Summerbirds flødeboller er ferskvare og produseres hver uke på bestilling. Summerbirds flødeboller er laget på kun naturlige ingredienser og har derfor begrenset holdbarhet og er datomerket.

FORSENDELSE: Flødebolleleveransene er på eget økonomisk ansvar. Dersom det ved ankomst er synlige skader på forsendelsen skal forsendelsen kvitters med forbehold og anmerking om evt skade.

OPPBEVARING: Sjokoladen oppbevares best mellom 10-18 grader
Ved temperaturpåvirkning kan det sive skum ut av flødebollene. Selv om dette ikke ser pent ut er det et sunnhetstegn og et bevis på at det ikke finnes kunstige tilsetningsstoffer i flødebollene.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Danmark
Øvrige egenskaper Debio
Bestillingsvare Ja
Estimert Leveringstid 7 Dager
Antall per Kolli 1
Nettovekt 600 Gram
Horeca Nei
Lenker
Min side