Skip to main content
Til toppen

Flødeboller løsvekt 24stk

Varenummer: 34152
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.

OBS! *BESTILLINGSVARE* Bestillinger som kommer inn før kl.10:30 på mandager blir levert påfølgende fredag til kunder i Oslo- og Stavanger-området. Kunder i øvrige deler av landet får varene levert uken etter.

Bestillinger 2024: Uke 2, 4, 6, 9, 10, 11, 12, 15, 17, 19, 22, 24, 26, 28 og 30. Fra og med uke 32 bestiller vi ukentlig frem t.o.m. uke 51.

Flødebollene i løsvekt kommer 24stk av en variant i en eske.  Classic og Lakris produseres hver uke, mens den tredje varianten følger sesong. Spesifiser hvilke variant du ønsker i kommentarfeltet før du bekrefter bestilling. Minimum 1 kolli per type.

3732 Mini Classic

3731 Mini Liquorice

3736 VÅR : Mini Spring - Marsipanbunn av stenvalsede middelhavsmandler og karamell, pasjonsfrukt og vaniljeskum toppet med Amazonas 61% mørk sjokolade og pistasj.

3733 SOMMER : Mini Heartland - Marsipanbunn, eggehviteskum med jordbær og vanilje, Amazonas 61% mørk sjokolade toppet med rabarbra.

3734 HØST : Mini Piemonte - Marsipanbunn med knuste hasselnøtter fra Piemonte, eggehviteskum med bjørnebær, Amber Classic sjokolade toppet med bjørnebærpulver.

3787 VINTER : Mini Winter - Marsipanbunn med kokos og aprikos, eggehviteskum med vanilje og Amazonas 61% mørk sjokolade toppet med kokos.

VIKTIG INFORMASJON: FERSKVARE – LOGISTIKK KRAV!

BESTILLING: Til Matcompaniet senest mandag kl.10:30

HOLDBARHET: 16 dager fra produksjon

Summerbirds flødeboller er ferskvare og produseres hver uke på bestilling. Summerbirds flødeboller er laget på kun naturlige ingredienser og har derfor begrenset holdbarhet og er datomerket.

FORSENDELSE: Flødebolleleveransene er på eget økonomisk ansvar. Dersom det ved ankomst er synlige skader på forsendelsen skal forsendelsen kvitters med forbehold og anmerking om evt skade.

OPPBEVARING: Sjokoladen oppbevares best mellom 10-18 grader
Ved temperaturpåvirkning kan det sive skum ut av flødebollene. Selv om dette ikke ser pent ut er det et sunnhetstegn og et bevis på at det ikke finnes kunstige tilsetningsstoffer i flødebollene.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Danmark
Øvrige egenskaper Debio, Økologisk
Bestillingsvare Ja
Estimert Leveringstid 7 Dager
Antall per Kolli 1
Nettovekt 50 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side