Skip to main content
Til toppen

Gorgonzola Piccante DOP Artesan, Guffanti

Varenummer: 11023
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 1.5 KG per STK
Antall per kolli: 4
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Dette er den tradisjonelle Gorgonzola typen som tåler lang lagring. Modnet av Luigi Guffanti. Osten har vært en bestselger hos oss i 20 år. Lagerføres i 1/8-del biter.

Dette er en Gorgonzola DOP Piccante som er modnet over en lang periode i Luigi Guffanti-grottene og har en større grad av blå marmorering og en mye mer intens aroma. Den lange modningsperioden (mer vanlig før enn nå) gjør ostemassen mer kompakt og forsterker både smaken og aromaene fra penicillinet. Aromaene som utvikles er veldig dype og elegante. For både ostekjennere og osteelskere.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 4
Nettovekt 1500 Gram
Horeca Ja
Bleu del Moncenis, Guffanti

Bleu de Moncensis smaker kraftig og rikt med typisk muggostpreg. Et meget godt kjøp.

11114
Fønix 3kg økologisk, Stavanger Ysteri

Fønix er en balansert, aromatisk ost med søte, nøtteaktige smaksnoter. Det er en relativt fast blåmuggost. Lang modningstid ved lav temperatur gir en kompleks smak og kremet konsistens.

15045
Stilton Colston Bassett 8kg, Neal´s Yard Dairy

Dette er en spesialutgave som kun ystes for, og i tett samarbeide med Neal’s Yard Dairy. Mens Colston Basset tradisjonelt yster Stilton med vegetabilsk løype brukes det kun animalsk løype i det vi kaller: «Stilton NYD edition». Osten er i henhold til regelverket laget på pasteurisert kumelk.

14009
Lenker
Min side