Skip to main content
Til toppen

Gabietout (Vache et Brebis), Mons

Varenummer: 12062
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 3 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Gabietout er en halvfast ost laget med både ku og geitemelk. Produseres i Pyreneene og modnes hos Mons.

Dette er en av osten som vår venn Gabriel Bachelet i sin tid stod bak. Den har fått navnet sitt fra en fjelltopp i nærheten og navnet hans.
Den er pasteurisert og er laget på en blanding av ku og fåremelk. Osten har en fin lys brunfarge og veier ca. 3 kg.
Den produseres fra november til juni og modnes og vaskes i 100 dager. Den er tilgjengelig fra februar til november.
Gabiétou er en favoritt på sandwicher, til pikniker, buffeer og som snacks.
Prøv gjerne med en god Bordeaux eller med en Madiran eller Côte du Rhône.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Frankrike
Melk Ku, Geit
Øvrige egenskaper Pasteurisert
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 3000 Gram
Horeca Ja
St. Pål modnet 6-8 mnd ku-geitemelk 200g, Rueslåtten Ysteri

En spennede fast ost laget med ku og geitemelk. Lys gul med små krystaller. Animalsk moden duft, med søtlige toner og umami. Flaker seg lett i munnen og gir en god munnfølelse. Animalsk med innslag av godt modne druer, fin syre og lang integrert smak. Lagerføres i 200g bit før jul.

15102
Bethmale Chevre, Mons

Bethmale Chevre er en perle av en ost fra Bethmale dalen i Pyreneene. Saftig og delikat ost på geitemelk. Produseres av Jean Faup. Veier ca 4.5kg.

12063
Hitra ung Grotteost 3mnd 2kg økologisk, Hitra Gårdsmat

Ung Grotteost er en mild og smidig ost perfekt til både sandwicher og Raclette. Den modnes stort sett ikke lenger enn 3 måneder og blir også ystet på en annen måte enn den vellagra Grotteosten.

15025
Lenker
Min side