Skip to main content
Til toppen

Ansjosfilet på vegetabilsk olje 80g, Alis

Varenummer: 40076
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Ansjosfilet på solsikkeolje. en klassiker i det Italienske kjøkkenet

Ansjosfilet på solsikkeolje. en klassiker i det Italienske kjøkkenet. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Drenert vekt 42 Gram
Antall per Kolli 12
Nettovekt 80 Gram
Ansjosfilet på vegetabilsk olje 700 g, Alis

Ansjosfilet på solsikkeolje 700 gr

40077
Boquerones en Vinagre 120g - hvit ansjos i eddik og salt, Vegajardin

Fersk ansjosfilet, som i utgangspunktet har et brunfarget kjøtt, blir renset, avskalert og lagt med salt og vann i 3 timer og eddik i 6 timer kjølig. Filetene blir sakte hvite når eddiken reagerer med fisken. Når de har gått gjennom denne prosessen, og væsken er drenert, krydres de med hakket hvitløk, olivenolje og persille.

42023
Nyhet
Filetti di Alici olio d’oliva (ansjosfilet i olivenolje) 45g tin, Armatore           

Armatore håndsorterer ansjosen som skal få æren av å havne i bedriftens bokser. Fisken legges med salt i kastanje fat og modnes i ca 8 måneder. Deretter hånd renses og fileteres de og legges på boks med olivenolje. Disse ansjosene har en unik balanse mellom den friske saltsmaken, naturlig sødme og en umamirik nøtteaktig karakter. Nyt som de er rett fra boksen, finhakket med litt persille og zest fra Amalfisitron til bisteccaen eller som topping på grillede margben.

40577
Lenker
Min side