Skip to main content
Til toppen

Fenalår og Pinnekjøtt

Vårt utvalg av pinnekjøtt og fenalår er fra A. Idsøe. Idsøe er velkjent for de fleste og har imponert med god kvalitet i generasjoner. 

Visning
Fenalår hele, Prima Idsøe

Nøye utvalgte lår av lam som har beitet på Jæren. Saltes og henges til modning på loftet i Verksgata. Her sitter smaken i veggene, og resultatet er en fantastisk smak!

22064
Pinnekjøtt Fjellam fra Ryfylke i skål (70% pinner 30% bog), Idsøe

Idsøe har valgt Fjellam fra Ryfylke som råvare til dette svært populære produktet. Lammet saltes og tørkes i de tradisjonsrike lokalene i Verksgaten, Stavanger sentrum.

22208
Pinnekjøtt kuttet i skål, Prima Idsøe

Er det en ting Albert er skikkelig flink til, så er det å lage pinnekjøtt. Mye av jobben er i sortering av lammesider, og sørge for at lammesidene har en jevn fordeling av kjøtt og fett.

22056
Røkt Pinnekjøtt kuttet i skål, Prima Idsøe

Er det en ting Albert er skikkelig flink til, så er det å lage pinnekjøtt. Røykes med spon av bøk. Mye av jobben er i sortering av lammesider, og sørge for at lammesidene har en jevn fordeling av kjøtt og fett.

22130
Lenker
Min side